Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt a legfurcsább ember, akivel szexelni akartatok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 16:16
2/8 anonim válasza:
Shrek :P
ne kérdezzétek miért én sem tudom
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Ha le írnám törölnék a kommentem. 😂
5/8 anonim válasza:
Soros György és Orbán Viktor, hármasban.
6/8 anonim válasza:
Kolis szobatársam egész kis helyes 16 éves létére, van alkata, erős meg férfias, de még furább hogy őt nem tudnám passzív szerepben elképzelni 19/f
7/8 anonim válasza:
Egy fekete srác. Pontosabban ő akart velem, amit a mai napig nem értek, mert jóval fiatalabb és helyesebb volt nálam. De annyira nyomult, hogy engedtem a csábításnak. Igaz, nem kérettem magam sokáig:)
8/8 anonim válasza:
a kisfőnököm :D
nem vonz abszolút mint férfi nem az én esetem ,de pár napja együtt dolgoztunk egész nap és az agyam álmomba kicsit túl kreálta a dolgot xD :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!