Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az mitől lehet, hogy élvezem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mitől lehet, hogy élvezem ahogy szopnak, de alig bírok elmenni?

Figyelt kérdés

Olyan 50 percen keresztül szopott a partnem pár rövidebb megszakítással, sokszor nagyon közel jártam. De nagyon nehéz volt elsülni.

Igaz, mostanában hónapok óta nem feküdtem le senkivel és emiatt lehet a péniszem a masztrubációhoz szokott hozzá.

De akkor is.

Miért voltam olyan közel és mégse jött az ondó?

2021. márc. 3. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak azért mert izgultál/ teljesíteni akartál? De a sok maszti se tesz jót.
2021. márc. 3. 11:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert, amikor a kezeddel csinálod, magadnak, akkor egy bizonyosritmust, egy fogásfajtát használsz. csak azokon a helyeken ingerles a péniszedet. Mikor valaki csinálja, vagy szop, akkor mindig másképpen izgatja a hímvessződet. Akkor, mikor az egyik helyzetben már majdnem elmennél, egy másik helyen jobban izgat. Igy az izgalmad alábbhagy.
2021. márc. 3. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok. Sokáig bírom a szopást hiába élvezem nagyon.
2021. márc. 3. 11:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Valóban izgultam, teljesíteni akartam. Néha kőkeményre szopta és nyögtem. Néha kicsit lejebb lankadt.

Pl amikor be akartam tenni a popsijába, akkor mindig lelankadt.

De utána mindig feltudta szopni keményre.

Szerintem is a markomhoz szokott a péniszem.

Szokjak le teljesen a masztiról?

2021. márc. 3. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak órától nem mindenki tud elmenni, kicsit rá kell segíteni kézzel
2021. márc. 3. 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb: ne izgulj, élvezd. Én azert csinálom, hogy a partnerem kedvere tegyek ÉS eközben a magam kedvére is teszek.

Picit sajnálom, hogy sok aktívban ott a frusztráció, hogy ne olyan lassan menjen el, ne hogy "megunja" aki adja...

Nálam alap, hogy a partnerem tudja, nem az orgazmus gyorsasága és mennyisége a számomra meghatározó, hanem a boldogsága.

2021. márc. 3. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!