Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Luna26 kérdése:
Mért nem élvezem úgy a szexet ahogy korábban?
Figyelt kérdés
Korábban nagyon tudtam élvezni elég volt arra gondolnom és máris nedves lettem..de mostanában nagyon sok idő kellenne ahoz hogy ténylegesen eljussak az orgazmusig..a párommal évek ota együtt vagyunk és semmi gond nem volt egy pontig..aztán egyre kevésbé érzem úgy hogy kivánna és szex közben sem olyan amilyennek lenni e kéne..hiába viszünk bele új dolgokat..2016. szept. 17. 08:22
1/3 anonim válasza:
Lehet már megunta, már nem izgatja a dolog annyira. Lehet, hogy már csak megszokásból csinálja az egészet és ezért nem tudod már élvezni.
2/3 anonim válasza:
Hagyjatok időt
Ha sokáig nem csináljátok hidd el akarni fogjátok egymást
Mert meddig akarsz valamit?
Amíg nincs meg.
Szóval várjatok
3/3 A kérdező kommentje:
A munkája miatt kimaradt egy jo két hét és semmit nem éreztem
2016. szept. 17. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!