Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy tud ilyen sok vidéki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud ilyen sok vidéki meleg Budapestre költözni?

Figyelt kérdés

22 éves pályakezdő srác vagyok, Decemberbe adtam be több tucat helyre az önéletrajzom, ebből 3 helyre hívtak be állásinterjúra, de végül nem engem választottak, mert volt jobb, meg nincs elég tapasztalatom.

Elvileg a vidéki meleg fiatalok nagy része Budapestre költözik, de hogy talál mind ilyen könnyedén munkát, hogy egy állásinterjúra is fel kell menni, ami nem olcsó dolog. Eleve fizikai gyári meló nem nekik való, mekibe meg nem mehet mindenki...akinek sikerült, leírná hogyan?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2021. márc. 2. 19:06
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

18as

Köszönöm, végre egy normálos válasz.

Nem értem miért lettem letámadva, hogy "büdós nekem a gyári munka és lusta vagyok", közbe csak leírtam a tapasztalataimat. 20 év körüli vékony, izmotalan, divatoló melegek nagy része gyárban dolgozik, lehet van olyan is, de nagyon nagy részük nem...

2021. márc. 3. 12:14
 22/26 A kérdező kommentje:
*nem gyárban dolgozik
2021. márc. 3. 12:15
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire ismered a melegeket? Én az vagyok, sőt elég régóta, de nagyon sokat nem ismerek, pedig van rengeteg ám!
2021. márc. 3. 12:17
 24/26 anonim ***** válasza:
90%
Szívesen #18-as voltam
2021. márc. 3. 13:15
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
21-es, a melegeknek csak nagyon kis része olyan, amit te írtál. Ők tűnnek ki jobban a tömegből, így az emberek azt hiszik, hogy minden meleg olyan, mint ők. Pedig nem... Inkább azt mondanám, hogy a melegnek csupán olyan 10-15%-ára illik az, amit írtál, de lehet, hogy még kevesebb.
2021. márc. 3. 15:33
 26/26 anonim ***** válasza:
81%

Teljesen igazuk van a téged letámadóknak! Attól, hogy valaki meleg, ne várja, vagy inkább úgy mondanám, ne követelje a sültgalambot! Talán saját magadon kellene elgondolkodnod, mit is szeretnél elérni az életben!

Bizony a legtöbbször az ilyen hozzáállású melegek járatják le a meleg embereket!

Viszont sok olyan meleg létezik, akik éppen ennélfogva akarnak bizonyítani, és sikerül is nekik! Ezektől vegyél példát!

2021. márc. 4. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!