Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy tud ilyen sok vidéki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud ilyen sok vidéki meleg Budapestre költözni?

Figyelt kérdés

22 éves pályakezdő srác vagyok, Decemberbe adtam be több tucat helyre az önéletrajzom, ebből 3 helyre hívtak be állásinterjúra, de végül nem engem választottak, mert volt jobb, meg nincs elég tapasztalatom.

Elvileg a vidéki meleg fiatalok nagy része Budapestre költözik, de hogy talál mind ilyen könnyedén munkát, hogy egy állásinterjúra is fel kell menni, ami nem olcsó dolog. Eleve fizikai gyári meló nem nekik való, mekibe meg nem mehet mindenki...akinek sikerült, leírná hogyan?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2021. márc. 2. 19:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%
Mi az, hogy a gyárimunka nem a melegeknek való??? Wtf?
2021. márc. 2. 19:08
 2/26 anonim ***** válasza:
85%

Budapesti vagyok, itt születtem és itt élek 27 éve.

Pályakezdő vagyok középiskolai + egy középszintű OKJ végzettséggel, és 6 éve nem találok munkát.

2021. márc. 2. 19:16
 3/26 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem aki dolgozni akar az dolgozik. 18 éves korom óta mindig volt munkahelyem. Amíg nem találtam a végzettségemnek megfelelőt addig dolgoztam raktárban, gyárban, boltban stb. A covid alatt is. Szerencsére ezek nem tartottak hosszú ideig, mindig gyorsan találtam munkát a szakmámban. De valahol el kell kezdeni.
2021. márc. 2. 19:25
 4/26 A kérdező kommentje:

1es

Targoncázni, raklapokat pakolgatni, napi 8 órába állni a szalag mellett nem a tipikus trendi ruhákba járkáló, belőtt hajú fiatal melegek műfaja... :DD

2021. márc. 2. 19:26
 5/26 anonim ***** válasza:
87%
Képzeld el, hogy még nők is dolgoznak a gyárakban. De ha piszkos neked a kétkezi munka, akkor legyen egy normális végzettséged, egy irodában talán nem eshet baja a trendi, belőtt hajadnak.
2021. márc. 2. 19:29
 6/26 anonim ***** válasza:
93%
Na, hogy a melegek így néznek ki? Szerinted. :)
2021. márc. 2. 19:32
 7/26 anonim ***** válasza:
86%

Jézus, kérdező te biztosan meleg vagy? Vagy csak kirakatember ?

Konkrétan nincs egy meleg barátom sem, aki “belőtt hajú meleg lenne”

Én is dolgoztam már gyárban sor mellett suli közben, mert akkor az volt, voltam előadó, konyhán kisegítettem, de dolgoztam vállalkozási irodában is.

Ez egyáltalán nem szexualitástól függ!

2021. márc. 2. 19:48
 8/26 A kérdező kommentje:

Suli mellett persze pár hónapos gyári meló nem ugyaz az, azt én is.

De rendes munkát nagyon nehéz találni fiatalként.

2021. márc. 2. 21:01
 9/26 anonim ***** válasza:
86%
Van valamilyen képzettséged? Vagy milyen munkát szeretnél így találni, ha a végzettséget nem igénylő munkák nem elég jók neked?
2021. márc. 2. 22:15
 10/26 anonim ***** válasza:
88%
Még tánciskolája sincs szegénynek, de válogat!
2021. márc. 2. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!