Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kipróbálnám pasival, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbálnám pasival, de hogyan fogjak hozzá?

Figyelt kérdés

Hosszú ideje foglalkoztat, hogy kipróbálnék dolgokat pasival. De félek és nem tudom hol, hogyan.

Nem akarom hülyíteni, ha mégsem lennék benne a dolgokban. Szerintetek fair úgy neki indulni, az elején elmondom, hogy nem biztos lesz a dologból valami?

2021. febr. 28. 17:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak nehéz volt olyan transzit találni aki eléggé nőies.
2021. márc. 1. 19:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nőies vagyok eléggé csak nem árulom magam, sem nem is alkalmizom. c: A kérdésedre válaszolva próbálj egy hasonló kezdőt keresni akivel együtt csináljátok, de csak kis dolgokkal kezdve, mint együtt masztizás stb és később komolyabban is lehetne ha mindkettőtöknek bejön. Én nem tudok ajánlani társkereső oldalt, nem használtam egyet sem.
2021. márc. 1. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!