Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire gáz nem alkalmizni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz nem alkalmizni melegként?

Figyelt kérdés

Most randizok egy sráccal és kérdezte milyen gyakran járok STD-szűrésre.

Erre mondtam, hogy én csak párkapcsolatban szexelek.

Erre meglepődött, hogy meleg vagyok-e...

2021. febr. 24. 20:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ömm... igen. Mármint az a gáz, ha azon meglepődött hogy nem alkalmizol. Legyen az meleg, hetero vagy bi, azért az alkalmi kapcsolata mindenkinek volt legalább egyszer, de egyesek nagyon el vannak tévedve és mindent meg akar dugni és ez szörnyen kínos. Nem kötelező, én sem csinálom, de ezen meglepődni nagyon gáz. Ismerek ilyen heteróban is, mikor cseszegetik a nagyok a srácot, hogy szerezzen magának barátnőt, melegeknél nem pont így, de hasonló dolog jelen van, amikor elvárás hogy feküdj le másikkal és lesz kapcsolat. Eleve a szexhez is bizalom kell, és ha úgy fekszel le valakivel, akit nem is ismersz, akkor abból nem lesz semmi. Nem baj, örömszerzés a lényeg, de ugye ott a mérték. Ha már megvoltál a félvárosnak, akkor a másik felének nem kellesz, mert téged csak ez érdekel, a másik fele meg azért, mert már voltak veled.

Tudom hogy nem rólad van szó, csak így jött a számra, szóval a másik srácot tartom cringenek. Ne törődj vele, fuckboyokkal nem kell foglalkozni és ők adják a legrosszabb szerelmi tanácsokat.

2021. febr. 25. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!