Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz nem alkalmizni melegként?
Most randizok egy sráccal és kérdezte milyen gyakran járok STD-szűrésre.
Erre mondtam, hogy én csak párkapcsolatban szexelek.
Erre meglepődött, hogy meleg vagyok-e...
De már évek óta nem volt párkapcsolatom (és évek óta nem feküdtem le senkivel). Azóta így nem tudtam elkapni semmit. Ezért nem járok 3 havonta mint ő...
Azon lepődött meg, hogy tényleg meleg vagyok-e egyáltalán, hogy nem járok rendszeresen más fiúkhoz random. Egy normális meleg ezt csinálja.
A legjobb barátom párja is párkapcsolatban szexel, mi a haverommal nagyon meglepődtünk, a haverom nagyon sokat alkalmazik, én néha, én is jobban szeretem a kapcsolatokat, de nem csak akkor szexelek. Viszont ez a srác csak akkor és szerintem ez tök király!
Megvárta amíg kialakulnak az érzelmek a kapcsolatban, elég ritka, nekem ez nagyon szimpi.
Nagyon ritkán alkalmiztam, akkor is csak orál. Aktív vagyok egyébként, de szex - mindennel - egy kivétellel csak kapcsolatban volt. Nem is tudnék szexelni egy random emberrel. Főleg olyannal, akiről tudom, hogy volt előttem 100 másik partnere...
A párom is akkor alkalmizgatott, amikor véget vetett az 5 éves kapcsolatának, és én is. Aztán egymásra találtunk, 5 éve vagyunk együtt.
Egyáltalán nem gáz, sőt, egy ritka és értékelendő dolog, azt gondolom :)
De az, hogy kinek mi a gáz, az nagyon relatív, így arra érdemes figyelned, ami neked jó, és nem foglalkozni mások véleményével.
Abban viszont igaza van az 1-esnek, hogy ha párkapcsolatban szexelsz is, de sajnos ott is lehet esély arra, hogy összeszedsz valamit, vagy a partnered nem tud róla, vagy titkolja, vagy ilyesmi, szóval néha de érdemes elmenned szűrésre :)
Sem az alkalmizás, sem a csak párkapcsolatban szexelés nem elítélendő és nem gáz. Teljesen normális dolog mindkettő, mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné. Te is tégy így.
Ugyanúgy elítélendő az aki a csak párkapcsolatban szexelőkre néz rossz szemmel mint az aki az alkalmisokra.
(Jöhet a lepontozás, kár hogy azt is véleménynyilvánításként használja az emberek jó része, ahelyett hogy a válasz hasznosságát ítélné meg vele. :D)
Ha a srác azt mondta Neked, hogy a "normális meleg random szexel " akkor már be is mutatkozott, hogy ő a nagy többséghez tartozik.
Lehet, hogy nagyon prűd vagyok,de egy kapcsolatmentes időszak nem elsősorban arra van, hogy mindenhol és mindenkivel durr-bele.
Egyébként pedig tényleg egyéni,hogy ki, mit szeret, ezért nem lehet elítélni senkit.
De azt hinni, hogy ha valaki csak kapcsolatban szexel, akkor az nem is meleg, az bizony elárulja a meleg világ mentalitását.
Egyél mindennap rántott húst, vagy akár a legfinomabb tortát, egy hét múlva már rá sem bírsz nézni....
Érzelmi háttérrel egy simogatás is ezerszer többet ér, mint egy azonnal gatya le és cumi módszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!