Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire gáz nem alkalmizni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz nem alkalmizni melegként?

Figyelt kérdés

Most randizok egy sráccal és kérdezte milyen gyakran járok STD-szűrésre.

Erre mondtam, hogy én csak párkapcsolatban szexelek.

Erre meglepődött, hogy meleg vagyok-e...

2021. febr. 24. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Érthetetlen min lepődött meg, nem is értem, mi a kettő között a logikai kapocs..(NINCS). És az hogy te CSAK párkapcsolatban szexelsz, még ugyanúgy kaphatsz el bármilyen STD-t. Úgyhogy nekem ez minden sebből vérző kérdés.
2021. febr. 24. 20:39
 2/11 A kérdező kommentje:

De már évek óta nem volt párkapcsolatom (és évek óta nem feküdtem le senkivel). Azóta így nem tudtam elkapni semmit. Ezért nem járok 3 havonta mint ő...

Azon lepődött meg, hogy tényleg meleg vagyok-e egyáltalán, hogy nem járok rendszeresen más fiúkhoz random. Egy normális meleg ezt csinálja.

2021. febr. 24. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Zárd ki az ilyeneket, de rögtön. Az aki szexfüggő, az mindig megcsalja a másikat, legyen az hetero vagy homi. Aki alkalmizik, az nagyrészt szelhámos. Persze előbb-utóbb lenyugodhatnak, de az sok idő. Olyat keress, aki hasonlóan gondolkozik, mint te. És ne engedd magadat befolyásolni, még akkor sem, ha tetszik az illető.
2021. febr. 24. 22:10
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

A legjobb barátom párja is párkapcsolatban szexel, mi a haverommal nagyon meglepődtünk, a haverom nagyon sokat alkalmazik, én néha, én is jobban szeretem a kapcsolatokat, de nem csak akkor szexelek. Viszont ez a srác csak akkor és szerintem ez tök király!

Megvárta amíg kialakulnak az érzelmek a kapcsolatban, elég ritka, nekem ez nagyon szimpi.

2021. febr. 24. 22:16
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon ritkán alkalmiztam, akkor is csak orál. Aktív vagyok egyébként, de szex - mindennel - egy kivétellel csak kapcsolatban volt. Nem is tudnék szexelni egy random emberrel. Főleg olyannal, akiről tudom, hogy volt előttem 100 másik partnere...

A párom is akkor alkalmizgatott, amikor véget vetett az 5 éves kapcsolatának, és én is. Aztán egymásra találtunk, 5 éve vagyunk együtt.

2021. febr. 24. 22:37
 6/11 anonim ***** válasza:
96%

Egyáltalán nem gáz, sőt, egy ritka és értékelendő dolog, azt gondolom :)

De az, hogy kinek mi a gáz, az nagyon relatív, így arra érdemes figyelned, ami neked jó, és nem foglalkozni mások véleményével.

Abban viszont igaza van az 1-esnek, hogy ha párkapcsolatban szexelsz is, de sajnos ott is lehet esély arra, hogy összeszedsz valamit, vagy a partnered nem tud róla, vagy titkolja, vagy ilyesmi, szóval néha de érdemes elmenned szűrésre :)

2021. febr. 25. 00:42
 7/11 anonim ***** válasza:
92%

Sem az alkalmizás, sem a csak párkapcsolatban szexelés nem elítélendő és nem gáz. Teljesen normális dolog mindkettő, mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné. Te is tégy így.

Ugyanúgy elítélendő az aki a csak párkapcsolatban szexelőkre néz rossz szemmel mint az aki az alkalmisokra.

(Jöhet a lepontozás, kár hogy azt is véleménynyilvánításként használja az emberek jó része, ahelyett hogy a válasz hasznosságát ítélné meg vele. :D)

2021. febr. 25. 05:01
 8/11 anonim ***** válasza:
89%

Ha a srác azt mondta Neked, hogy a "normális meleg random szexel " akkor már be is mutatkozott, hogy ő a nagy többséghez tartozik.

Lehet, hogy nagyon prűd vagyok,de egy kapcsolatmentes időszak nem elsősorban arra van, hogy mindenhol és mindenkivel durr-bele.

Egyébként pedig tényleg egyéni,hogy ki, mit szeret, ezért nem lehet elítélni senkit.

De azt hinni, hogy ha valaki csak kapcsolatban szexel, akkor az nem is meleg, az bizony elárulja a meleg világ mentalitását.

Egyél mindennap rántott húst, vagy akár a legfinomabb tortát, egy hét múlva már rá sem bírsz nézni....

Érzelmi háttérrel egy simogatás is ezerszer többet ér, mint egy azonnal gatya le és cumi módszer...

2021. febr. 25. 06:33
 9/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem, a normális meleg nem ilyen, hanem olyan lenne, mint Te is! Csak a többség, aki össze-vissza kefél, azok szerint ez az etalon. Sajnos.
2021. febr. 25. 08:31
 10/11 anonim ***** válasza:
96%
Semennyire nem gáz, ennek kéne természetesnek lennie
2021. febr. 25. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!