Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kell gumi, ha lefekszünk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell gumi, ha lefekszünk a barátommal?

Figyelt kérdés

2021. febr. 18. 14:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%
Igen, az ilyenek terjesztik a kórságokat.
2021. febr. 18. 15:38
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Kategóriát jó lenne figyelni...
2021. febr. 18. 16:34
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
Kategoriat jo lenne figyelni igen, kedves 12-es, azonban ez a kerdes egy teljesen masikban volt, aminek semmi koze nem volt a homoszexualitashoz. Azota atraktak gondolom :)
2021. febr. 18. 16:37
 14/20 anonim válasza:
24%
Nektek teljesen felesleges.
2021. febr. 18. 17:30
 15/20 anonim ***** válasza:
15%
Ha nem akarsz gyereket illetve nemi betegséget összeszedni igen viszont ha a CSOk-rá játszol akkor nem 😄
2021. febr. 18. 20:43
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha van teszt és a passzív kimossa magát rendesen, akkor nem kötelező a gumi.

Nyilván ez ad egy biztonságot az embernek.

Alkalminál és spontán szexnél kell!

2021. febr. 19. 00:17
 17/20 anonim ***** válasza:
20%
Szigorúan csak téli gumit használjatok
2021. febr. 19. 04:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 32 éves passzív vagyok, tartós kapcsiban jobban szeretem ha a párom gumi nélkül dugja a popsim, de alkalmi partnerrel a szex csak gumiban mehet!!
2021. febr. 19. 18:45
 19/20 anonim ***** válasza:
87%
Én nem akarom elhinni, hogyha szexre kerül a sor az alapvető dolgokat el kell magyarázni, hogy kell gumi. Hacsak nem kell baba/fertőzés.
2021. febr. 20. 22:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Melegeknél még mindig nem lesz baba, kedves előző válaszolók akik végig sem olvassátok a válaszokat csak rögtön írjátok is amit gondoltok.

Szóval ismeretlennel mindenképpen használj gumit. Kivétel nélkül. Ismerőssel is ha neki több szexpartnere is van. Viszont ha mindketten csináltok teljes tesztet, az eredmény negatív, és nem szexeltek mással, akkor mehet gumi nélkül!

Másik lehetőség a fertőzések ellen való védekezés. Ott a prep, ami a hiv fertőzés elkapását gátolja, szinte nulla kockázat.

A hpv ellen pedig oltás is létezik, három már teljes védettséget ad.

A többi fertőzésre tudomásom szerint nincs védelem, viszont amellett hogy egy gonorrhea kellemetlen, antibiotikummal könnyen gyógyítható. Ha elkezded a prep szedését, amúgy is kötelező teljes STD szűrés minden 3 hónapban, így elég hamar ki lehet szűrni a fertőzéseket.

Én ezeken vegigmentem, mert nagyon tartok a gyógyíthatatlan betegségektől és imádok gumi nélkül szexelni (persze nem mindenkivel, totális ismeretlennel így is gumit használok).

2021. febr. 21. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!