Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 év körüli passzív nyunyók: tetszik nektek az ilyen mértékű szőrösség, vagy inkább a szőrtelen mellkas és has jön be?
2021. febr. 15. 20:52
12/17 anonim válasza:
Nagyon tetszik mindene a srácnak...
Szóval... Meg hát :)
26/p
13/17 anonim válasza:
van akinek jól áll van akinek nem
ez pl annyira nem egy dús szőrzet de amúgy szexi és jól áll neki
ennél szőrebb is lehet valaki az sem zavarna de csak ha jól áll neki és ápolt mindene
14/17 anonim válasza:
Én nem vagyok nyunyó, de ez nagyon bejön!!
15/17 anonim válasza:
Én sem vagyok nyunyó, de ez a srác jöhetne gyantázva, vagy így trimmelve, de akár teljesen természetesen szőrösen is. Nem zavarnám haza:D
16/17 anonim válasza:
Ennél sokkal szőrösebb is tetszene, főleg ilyen pasin mint a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!