Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Családnál nálatok mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családnál nálatok mennyire gyakori az "unoka" téma?

Figyelt kérdés
Azt érzem, csalódást okozok a szüleimnel azzal, hogy a b.ziságom miatt nem lehet majd unokájuk. Mert hogy de jó lenne már unokázni, meg a munkatársának már van, és mutatja a képeket, hogy milyen aranyos, reméli neki is ilyen lesz pár even belül...

2021. febr. 15. 12:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%

Rólam tudják, hogy mi van, ismerik a barátnőmet és meg lett mondva kerek perec, hogy ne várjanak gyereket tőlünk.

Vannak tesóim, talán majd ők, de akkor is, végérvényesen ez a te és a partnered dolga, a nagyszülő nem felelős a gyerekért. Ha nagyon akar, dolgozzon gyerekekkel, vagy nem tom.

Mondjuk engem nem is csesztetnek, szerintem már tiniként evidens volt hogy nem vagyok anya típus amúgy se.

30/N

2021. febr. 15. 14:48
 12/19 anonim ***** válasza:
14%

#9, ott a pont

#10, ne is törődj velük, nyilván azért pontoznak le minket, mert fáj az igazság, pedig csak a kérdésre válaszoltunk, nem is értem, na mind egy

#5 voltam :)

2021. febr. 15. 15:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Hálát adok az égnek hogy nincs gyerekem, 😇😇😇

Ha nagyon akarsz tudsz venni

Béranyától 3-5milla körül van.

Igaz bűncselekménynek számít.

Nagyszülők, szülők teljes mértékben megértik hogy erre a világra nem csinálunk gyereket!

2021. febr. 15. 15:54
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Végig olvastam a kommenteket

Szeretném megosztani veletek

Egy nagyon tehetős ismerősöm nem akart gyereket csak a férj.

Meg lett a 3gyerek mivel anjuk nem igazán foglalkozott velük mivel ő 1sem akart. Apa meg mással volt elfoglalta.

3totál selejt ember nött fel

Így, depresszió, öngyilkos hajlam stb.

Saját életed éld, mert még nagyobb szar lesz belőlle ha nem azt teszed.

2021. febr. 15. 16:06
 15/19 anonim ***** válasza:
94%

Rólam tudják, hogy homi vagyok, szóval nincs ilyen gondom. Abba is bele mennének, hogy örökbe fogadjak gyereket, ha akarnék. Szóval csak rajtam múlik.

26/F

2021. febr. 15. 18:08
 16/19 anonim ***** válasza:
92%
#1 Miért feküdne le egy meleg srác egy nővel ha nem élvezi? Akkor kérdezem, hogy te miért nem fekszel le férfiakkal? Gondolom mert nem vonz. Habár utólag megmagyaráztad, valamennyire megértem a felfogásodat, mivel csak így lehetne gyerek, csak ez nem így működik. Illetve az okos kormány azt is elintézte, hogy örökbefogadás se legyen.
2021. febr. 15. 21:59
 17/19 anonim ***** válasza:
19%
Nem mondtam, hogy muszáj személy szerint neki így tennie, csupán azt, hogy nincs más lehetőség, hogy egy gyerek vér szerinti apja lehessen.
2021. febr. 15. 22:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha onnan nézzük, igen, csak nem hiszem hogy kellemes lenne. Habár a mesterséges megtermékenyítés, béranya pont arra van.
2021. febr. 16. 11:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már elegem volt az unoka témából, de mamám hozzászokott már hogy tőlem nem lesz.
2021. febr. 16. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!