Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családnál nálatok mennyire gyakori az "unoka" téma?
Rólam tudják, hogy mi van, ismerik a barátnőmet és meg lett mondva kerek perec, hogy ne várjanak gyereket tőlünk.
Vannak tesóim, talán majd ők, de akkor is, végérvényesen ez a te és a partnered dolga, a nagyszülő nem felelős a gyerekért. Ha nagyon akar, dolgozzon gyerekekkel, vagy nem tom.
Mondjuk engem nem is csesztetnek, szerintem már tiniként evidens volt hogy nem vagyok anya típus amúgy se.
30/N
#9, ott a pont
#10, ne is törődj velük, nyilván azért pontoznak le minket, mert fáj az igazság, pedig csak a kérdésre válaszoltunk, nem is értem, na mind egy
#5 voltam :)
Hálát adok az égnek hogy nincs gyerekem, 😇😇😇
Ha nagyon akarsz tudsz venni
Béranyától 3-5milla körül van.
Igaz bűncselekménynek számít.
Nagyszülők, szülők teljes mértékben megértik hogy erre a világra nem csinálunk gyereket!
Hú
Végig olvastam a kommenteket
Szeretném megosztani veletek
Egy nagyon tehetős ismerősöm nem akart gyereket csak a férj.
Meg lett a 3gyerek mivel anjuk nem igazán foglalkozott velük mivel ő 1sem akart. Apa meg mással volt elfoglalta.
3totál selejt ember nött fel
Így, depresszió, öngyilkos hajlam stb.
Saját életed éld, mert még nagyobb szar lesz belőlle ha nem azt teszed.
Rólam tudják, hogy homi vagyok, szóval nincs ilyen gondom. Abba is bele mennének, hogy örökbe fogadjak gyereket, ha akarnék. Szóval csak rajtam múlik.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!