Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbálják ki sokan a szexet idős férfival?
Én 42 vagyok, és kifejezetten kedvelem a fiatal 17 körüli fiúkat!
Egyáltalán nem kínos, sőt...
A saját korosztályától biztosan nem kapja meg azt az odafigyelést, törődést, gyengédsget mint egy idősebbtől!!!
Én nem tudom, ki hogy van vele, de én 16 éves voltam mikor megismertem a páromat, ő pedig 19. Se gondolkodásmódban, de kinézetre végképp nem voltam gyerek. Most én 20 vagyok Ő pedig 23 és ez a 3 év semmi.
Biztosan vannak olyan 17 éves fiúk akik kb 11-nek néznek ki de ne általánosítsunk, egy 16-17 éves már bőven megéli a szexualitását és bőven lehet érett minden téren.
Miért hiszi a fiatalok többsége, hogy az idősebbek pisicsöpögős, hörgős,szenilis alakok ?
Van kora harmincason is olyan, aki vénemberes,agyilag is,kinézetben is.
Mikor 18 voltam,egy 43 éves volt az első nekem.Jó volt,mert kedves,érzéki volt vele.
És nekem is volt már 20 éves is, pedig akkor már 49 voltam. Na? Nem is én kerestem, ő kezdte és minden okés volt, testileg is, lelkileg is.
52 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!