Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért vonz hirtelen a melegség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonz hirtelen a melegség?

Figyelt kérdés

27 évig megvoltam nélküle tökéletesen, most sokat fantáziálok róla.

Igazából ami izgat az a szolgaság, oda-vissza, a szőrtelen vékony pasik, és maga a nagy farok látványa.

Miért jött ez elő, ha hetero kapcsolatom van, és amúgy kívánom a párom, megnézek más nőket is, és pl pasikat nincs ingerem sem nézni, csak gondolatban jut eszembe. Kíváncsiság?

2021. febr. 11. 07:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10: Nagyon nem értem mit kellene elhinnem. Eddig sem tartottam valószínűleg, mert továbbra is kívánom a párom, reggel is voltam vele, ettől függetlenül előjött a vágy (sosem szex közben, csak gondolatban néha).
2021. febr. 11. 10:33
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor mi a kérdés ❓
2021. febr. 11. 10:40
 13/24 A kérdező kommentje:
12: "Miért vonz hirtelen a melegség?"
2021. febr. 11. 10:44
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert most jött elő! Eddig is ott volt,csak nem észlelted, nem merted magadnak sem bevallani. Ennyi.
2021. febr. 11. 10:46
 15/24 anonim ***** válasza:
18%

hagyjátok már ezzel a nem merted bevallani szöveggel, előjött belőle egy random kíváncsiság a fiúk felé,

kérdező, én azt mondom, hogy próbáld ki sráccal, ha tudod és ha nemjön be a dolog, akkor hetero vagy, de a nődet ne dobjad el egy srác miatt, hülyeséget ne csinálj,

másokra meg ne hallgass, ha te úgy érzed, hogy hetero vagy, akkor az vagy, kit érdekel, hogy más mit okoskodik

2021. febr. 11. 11:46
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
nincs is jobb,mint egy vékony fiu szép dakoval hmmmm
2021. febr. 11. 11:46
 17/24 A kérdező kommentje:
15: Köszönöm, eddig a te válaszod a leghasználhatóbb. :)
2021. febr. 11. 11:58
 18/24 anonim ***** válasza:
86%
Meleg vagyok, de nőre nem is állna fel. Mint egy heteronak se pasira, se farokra. Én sem leszek hirtelen kíváncsi egy nőre, mint ahogy egy hetero sem lesz varázsütésre meleg. De lehet takargatni, meg kíváncsi heterot játszani nyugodtan, az a ti bajotok, nem az enyém!
2021. febr. 11. 12:05
 19/24 A kérdező kommentje:
18: "Meleg vagyok, de nőre nem is állna fel." nekem viszont feláll nőre, sőt mindennap legalább 2X meg is történik azzal a nővel, akivel együtt is élek. Az utcán is nőket nézek meg, nem férfiakat, az pedig nem hiszem, hogy kiölné belőlem a heteroszexualitást, hogy foglalkoztat gondolat színtjén a téma.
2021. febr. 11. 12:07
 20/24 anonim ***** válasza:
91%
Senki nem mondta, hogy kiölné belőled. De simán hetero nem lehetsz, ha érdekel a férfi test bármelyik része olyan értelemben. De nyugodtan tiltakozz csak. Engem nem zavar, a te életed. Sőt, amit legjobb kommentnek találtál, nyugodtan csald is meg a barátnődet pasival, ha neked ez belefér.
2021. febr. 11. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!