Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hogyan volt az első megomlesetek? Hány évesen volt?
Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 15:04
1/12 A kérdező kommentje:
Buktatok le maszti közbe?
2021. febr. 7. 15:12
2/12 anonim válasza:
Kb. 7-8 évesen. Nem, nem buktam le, mindenki tisztelte a privát zónámat.
3/12 anonim válasza:
Bocsi, 10-11 évesen. Picit elszámoltam.
4/12 A kérdező kommentje:
Hogyan volt írd meg privatba részletesen
2021. febr. 7. 15:20
5/12 anonim válasza:
Hát kivertem, mégis mire számítottál?
6/12 anonim válasza:
Nekem hatodikos koromban volt az első magömlésem.Vertem és meglepődtem😄
Buktam le hokizásnál.
7/12 anonim válasza:
Míg nem tudtam, hogyan kell verni, addig elég furán ment az élvezés nálam. Kb 12 voltam, mikor először spricceltem.
8/12 anonim válasza:
6.végén volt először nyári szünet előtt. Nagyon jó volt. Utánna egész nyáron szét hokiztam..
9/12 anonim válasza:
Hogy konkrétan hány évesen arra nem emlékszem, de arra igen, hogy mikor felfedeztem a maszturbálást (igen magamtól), akkor még nem jött ki semmi cucc csak a jó érzés volt.
Aztán X idő elteltével megjelent először csak ritka valami mint a vizcseppek, s később egyre sürübb ragacsosabb, amit már kénytelen voltam felfogni és nem szabadjára engedni.
10/12 anonim válasza:
Én olyan 7.es lehettem, mikor már mindenre felállt, és csak hokiztam non-stop.
Így visszagondolva prosztata váladék lehetett, és lövellt. Meg is rémültem mi lehetett... Utána már bonyolultabb volt, hogy zsepi is kell.
Sose buktam még le
22f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!