Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van közöttetek olyan, akit úgy megdugtak, hogy nem bírta tovább?
Figyelt kérdés
Nem tudom, de szerintem erre legtöbben nem képesek, hogy eddig eljuttassák a partnerüket. Ehhez hosszú menet kellene biztosan.2021. febr. 6. 12:54
3/12 anonim válasza:
en azt szeretem,ha elejen finoman du-gnak aztan bekeményitenek...eröteljesen csattogva még még még...aztan oriasi elvezes igy a legjobb
4/12 A kérdező kommentje:
2: Én ilyen embert akarok, de ez nagyon kevés, vagy talán nem is létezik.
2021. febr. 6. 15:27
6/12 A kérdező kommentje:
Az kevés.
2021. febr. 6. 16:57
7/12 anonim válasza:
Igen!
Volt egy támogató kapcsolatom egy idősebb pasival.
Mivel fizetett érte így sokmindenbe belementem.
Sok szabadságom ráment.
8/12 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, hogy egy olyan férfi sincsen, aki sokáig tudja tartani a partnerét és jól megtudja dugni. Pedig mégiscsak ez van.
2021. febr. 6. 18:16
9/12 anonim válasza:
Hát, nem is tudom. Én általában miután elélveztem kb még egy 10 percig bírom, utána már nem esik jól :D Hála az égnek a pasimmal nagyjából egyszerre élvezünk el. De biztos vagy olyan, hogy valaki nem bírja tovább amúgy. Elvégre ez ember függő. Van aki órákig bírja van aki esetleg fél órát se. Utóbbinak a gangbang nem ajánlatos :D
10/12 anonim válasza:
Nem, nem vagyok nő... :D Ellenben a hozzád hasonlók miatt utálnak minket :D Mi van ha azt mondom, valaki még csak nem is szereti az anál szexet? Felrobban az az okos fejed? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!