Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen mekkora esély párt találni?
Nekem 40 évesen is sikerült, pedig nem vagyok egy matyóhímzés. :)
Sok múlik azon, hogy hogy tudod eladni magad, és hogy kinek.
(7). 6.vagyok .
Azért nem érdemes tétovázni 30 évesen , mert mindennek megvan az ideje !
Meg van egy mondás , mi szerint egy ember 30 éves koráig válogat , 30 éves kor felett pedig már , válogatják !
Persze attól függ , hogy milyen kapcsolatot szeretnél s milyen kitűzött célokkal ?!
Pl: ha családra vágysz , akkor nem árt figyelembe venni a korhatárokat .
Persze akkor sem dől össze a világ , ha valaki egyedül marad .
Én mindig is családra vágytam , igaz már én is 36 éves voltam , mikor megszületett első gyermekünk .
Én azt mondom ne add fel , mert aki keres az talál, ugye ?...
13
Mi az, hogy mindennek meg van az ideje?? Engedjük már el ezt az őskövület gondolkodást... az elmúlt 15 évben teljesen átalakult a világ, az emberek gondolkodása, az életvitele, egész egyszerűen minden. Már nem annyiból áll az életed, hogy 30 évesen odamész a faluban Marihoz, akit már 10 éve kerülgetsz és végre szerlemet vallasz. Ez nem erről szól már. Az emberek gyakran költöznek, gyakran váltanak munkahelyet, sőt, országot is tudnak már váltani, és egyre többen teszik meg.
Akkor állapodsz meg, amikor találkozol egy olyan emberrel, akit alkalmasnak találsz rá, és ő is alkalmasnak talál téged: szerelmesek lesztek, és jól érzitek magatok egymással. Nem pedig akkor, mikor csenget a 30.
Ha családra vágysz, azt sem egy random emberrel szeretnéd, hanem egy arra alkalmas emberrel. Véleményem szerint ez a baj ezzel a gondolkodással: mindegy kivel, csak legyen má' gyerek... ez szörnyű :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!