Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinek jön be,ha uralkodhatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek jön be,ha uralkodhatok felette?

Figyelt kérdés

2021. febr. 2. 15:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem, csak nem egy ismeretlen XD
2021. febr. 3. 00:06
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Akit szeretek, azon nem tudnék uralkodni.

Csak egyenrangúan tudnék kapcsolatban élni.

Ha pedig az, akivel ismerkedem, ilyen ötlettel jönne, bizony, addig tartana az ismerkedés.

Sok ismerősöm szerint és én is ezt gondolom, hogy gyerekkori problémák, vagy lelki defekt van ott, ahol valaki magát "igába " hajtja.

2021. febr. 3. 05:40
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

Nekem nagyon teljesen sub vagyok

21éves

2021. febr. 3. 14:16
 14/17 anonim válasza:
100%
Ez egy egészséges mértékig rendben van. Egyfajta szerepnek mondanám. Nem mindenki szereti ezt a stílust. Azt javaslom viszont, hogy aki uralkodni akar, annak legyen már valamiféle egzisztenciája, legyen egy határozott, stílusos megjelenése, és persze izmosnak is kell lennie. Anélkül, ahogy előttem írták, egyszerűen röhejes lesz.
2021. febr. 5. 14:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem
2021. febr. 6. 14:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Kifejezetten vékony vagyok és olyan nagyon domináns se vagyok. Határozott igen, de nem fogom ráncigálni, stb hogy azt tegye amit mondtam.

Mégis van több srác akivel "játszottam" így. Mind élvezte. Ha akarsz szolgálni fogsz. Ha nem akkor meg nem. Mármint szerintem mindenki utálja azt mikor valaki "szolga" akar lenni de mindenre kb kényszeríteni kell. Az inkább mazo számomra mint sub. Azonban a jó szolga tudja, hogy azért van ott, hogy mindenben és minden módon kényeztessen és élvezetet okozzon számomra. Azaz ha akarom 1 órán át szop. Ha akarom smárolunk, ha akarom pofont adok neki és ha akarom keményen megdugom. Ő annak örül, hogy szolgálhat. Én legalábbis így gondolom. Azonban mindenkinek más az elvárása és vágya. Ezeket érdemes azonban hamar tisztába tenni. Sokan viszont csak fantázia szinten élvezik és élőben már nem. Szerintem fontos, hogy a domináns fél ezt érezze és csak okosan feszítse a húrt. Akikkel kipróbáltam azok 70%-a később is partnerem maradt. Van akivel 8 éve járok össze. Megjegyzem itt ismertem meg és ő volt az első szolgám.

2021. febr. 10. 13:50
 17/17 anonim válasza:
100%
Én nekem nagyon bejön, sokat fantáziálok róla. Bárcsak lenne valaki aki uralkodna felettem
2021. febr. 10. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!