Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti azt szeretitek, ha uralkodhattok a nő felett, vagy azt, ha rajtatok?
Figyelt kérdés
2018. nov. 17. 14:53
2/16 anonim válasza:
Egyiket sem! A normál szex híve vagyok.
3/16 anonim válasza:
Egyiket sem! Nálunk a kölcsönösség a szempont!
4/16 anonim válasza:
Ha én uralkodok a nő felett de ha nálam idősebb, akkor szeretem azt is ha irányít. Ettől függetlenül fontos, hogy a másiknak is jó legyen viszont tudtommal van olyan lány aki pont ezt élvezi.
5/16 anonim válasza:
Én kezdeményező típus vagyok, és szeretem kézben tartani a történéseket. De semmiképpen sem uralkodnék. Nem menne. Túlságosan becsülöm azt az embert (nőt!), aki megtisztel azzal, hogy a bizalmába enged. VIszont az nagyon tetszik, ha a csaj is kezdeményez, és "elveszi" ami jár neki. Érted?
6/16 anonim válasza:
Mindkettő. Elsősorban az alárendelt szerepet élvezem, ha rajtam uralkodnak. De a nőnek is szívesen megmutatom ezt, ha szeretné átélni.
7/16 anonim válasza:
Én mind a kettőt szeretem, de azt jobban, ha rajtam.
8/16 anonim válasza:
Nekem már az is fura, ha alul vagyok, nekem kell az irányítás, különben nem találom a helyem.
9/16 anonim válasza:
Dominálni és irányítani szeretek, valahogy mindig ösztönösen jön, viszont az hogy uralkodjak rajta nálam azt jelenti, hogy megalázom és csak egy játékszernek tekintem, szóval azt nem szeretem.
10/16 anonim válasza:
Miért jelent mindig egyet a férfiaknál a dominancia és az alázás...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!