Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívok, mi a jobb sz*pni vagy sz*patni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 15:00
2/8 anonim válasza:
szsopatni jobban szeretek, szopni is szeretek de a passzívom nem mindig igényli
4/8 anonim válasza:
Az hogy az anális szexben valaki az aktív részt kedveli jobban az nem jelenti azt, hogy ő csak szopat.Akárhány emberrel szexeltem, egyik sem mondta hogy aktiv vagyok en nem szopok. Mindenki mást szeret, ne általánosítsunk
5/8 anonim válasza:
Szerintem sem kell készpénznek venni, hogy az aktív csak szopat. Én mindkettőt szeretem.
6/8 anonim válasza:
Szerintem a kérdező úgy értette, hogy hagyni a passzívnak, hogy magától csinálja, vagy fogni a fejét és irányítani közben. A válasz pedig, hogy mind a kettő jó nagyon és izgató, igazából hangulattól függ a dolog. ;)
7/8 anonim válasza:
Én imádok szopni, szeretem ha fogják a fejemet és faszra húzzák a számat... Szopatni is jó, de szívesebben szopok és közben kiverem magamnak...
8/8 anonim válasza:
Tapasztalatom alapjan jobb kedvelik ha a farkuk a szamban szorgoskodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!