Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, férfiak! Milyen a szex azonos neművel? Miben más, mint nővel, melyik jobb?
Csak saját tapasztalatból tudok beszélni:
Jó tud lenni a szex azonos neművel is (kivéve ha gázos a partner)
Más, hogy csak egy nyílás van közép tájt, nincs mell de van pénisz; meg ugye szőr (borostás, szakáll) és a pasik bőre sem olyan puha (eddigi tapasztalatok alapján), mint a nőké.
Na és optimális esetben mindkét félnél van magömlés.
De melyik a jobbra nehéz válaszolni - szerintem az partnerfüggő, nem nemfüggő.
Ez nagyon, de nagyon sok mindentől függ. Fontos, hogy ki milyen szinten vonzódik a nőkhöz, illetve a férfiakhoz.
Személy szerint én jobban szeretek férfiakkal lenni, jobban vonzódom hozzájuk. Volt pár komolyabb barátnőm, szerettem őket, jó volt velük a szex, de mégsem az igazi, ha férfi vagy irányítasz, vagyis akikkel én voltam együtt ezt várták mindig.
Srácokkal teljesen másmilyen gyengédséget tapasztaltam meg, lányokkal már már néha terhes volt gyengédnek lenni. (minden rosszindulat meg leszólás nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!