Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Minden pasi ilyen ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi ilyen ?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre nehezebben viselem a melegeket. Egyszerűen annyira bosszantó semmi másról nem lehet beszélni velük csak a szexről. Meg alig ismerjük egymást és már azzal kezdik hogy ők kanosak. Már a vérnyomásom az egekben az ilyen emberek miatt.

2021. jan. 28. 12:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Ezek maradtak sajnos. :(
2021. jan. 28. 12:27
 2/11 anonim ***** válasza:
20%
Ha szexualitás alapján válogatsz mit vársz?
2021. jan. 28. 12:27
 3/11 anonim ***** válasza:
66%

Lehet , hogy sok ilyen pasi létezik , de én , mikor randikra jártam , soha nem került szóba az első találkozásnál a szex !

Sőt , még azt mondhatom , hogy az első 2-3 alkalom az a konkrét ismerkedésről szólt nálam .

De volt olyan is , hogy elege lett a lánynak abból , hogy a 3. találkozáskor sem csókoltam még meg őt és ez végett azt mondta , számára nem vagyok elég férfias , majd kissé haragosan , sietve távozott !

2021. jan. 28. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Engedd el őket. Sok szexfüggő barom van. 😀 Én is pont ezt nem szeretem a homikban. Ismerkedtem már baráti alapon is, de állandóan a f*sz volt a téma. Semmi másról nem tudnak beszélni. Tisztelet a kivételnek.
2021. jan. 28. 12:32
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Lassan már tényleg csak ilyeneket lehet találni. Jó, valamikor oda is el kell majd jutni. De ha nem azonnal válaszolok, hogy mekkora, vagy mi a fétisem, már kuka is vagyok. Találkozás? Ugyan, kiveri közben és részéről ennyi....
2021. jan. 28. 12:55
 6/11 anonim ***** válasza:
15%
Nekem pl elegem lett a lelkizős kétségbeesett királynőkből. Se időm se kedvem ragozni a dolgot. A szex jó, a partner is élvezi
2021. jan. 28. 14:04
 7/11 anonim ***** válasza:
21%

Réges rég volt ugyan

Nekem feldolgozhatatlan volt jó ideig hogy a melegek nem Ismerkednék, nem randiznak csak szex után.

Felnőtt fejjel már normális lett nekem. Ha nem működik a szex, nem maradnak együtt a melegek nem is akarnak többet találkozni, ha jó utána jön az igazi ismerkedés. Ez van vagy elfogadod, vagy maradsz Othon egyedül.

2021. jan. 28. 15:08
 8/11 anonim ***** válasza:
83%

Nem, egyébként nem mind ilyen, de látszólag a többség igen.

Másrészt én pont fordítva vagyok, mint az utolsó. Hogy lenne nagyon jó a szex lelki oldal nélkül?

2021. jan. 28. 15:17
 9/11 anonim ***** válasza:
86%

Nekem sem megy a szex érzelem nélkül. Hiába vagyok aktív, próbáltam, hiába szopott, nem ment.

Persze a többség, meg ami látszik a pride-on nem ezt mutatja. De azért vannak nagyon sokan még, akik nem olyanok, nyugi!

2021. jan. 28. 15:36
 10/11 anonim ***** válasza:
83%

8-as vagyok:

Miköze a biológiai nememnek a lelki szükségleteimhez?

Szerencsére nem vagyunk mind egyformák :)

Másrészt én elfogadom, hogy a többségnek nem kell érzelem hozzá. Nem is akarok megváltoztatni senkit, vagy megmondani, hogy hogy éljenek. Csak elmondtam a saját szemszögemből. Akit zavar, így járt.

2021. jan. 28. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!