Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hogy viselitek azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy viselitek azt, hogy minden jó pasi heteró?

Figyelt kérdés
Mármint nem zavar, hogy nem lehet próbálkozni se meg semmi? Értitek szerintem :P
2020. ápr. 13. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ez hülyeség. Nagyon sok jó pasit ismerek, akiről tudom hogy nem hetero.
2020. ápr. 13. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Én értem mire gondol... Sajna ez tényleg ilyen nehéz tud lenni. De akad meleg is aki szexi csak a ki jól néz ki a nagyrésze díva vagy bunkó.
2020. ápr. 13. 18:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Elnezest, hogy beleszolok. Inkabb nokent azt tapasztalom, hogy azok a csodapasik, akik az en esetem, mind melegek, max biszexek.
2020. ápr. 13. 18:21
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Valóban mind hetero, aki tetszik. Frusztrál hogy nem közeledhetek hozzájuk, úgy kell tenni mintha nem érdekelnének.

Rossz érzés hogy annyit se momdhatok neki, hogy helyes vagy.

2020. ápr. 13. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Örökös már átlagos kérdés

A válasz erre

Mindig az elérhetetlen kell a kis köcsögöknek.

Aki nem ilyen bocsánat, de ők kapcsolatban vannak.

2020. ápr. 13. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok olyan pasi van, aki tényleg nagyon jól néznek ki, barátnőjük van, de titokban biszexek. De tényleg tudom róluk, hogy azok. Vannak olyan nők, akik meg azért panaszkodnak, hogy a legtöbb jó pasi meleg. Én irigylem őket, én nem sokat ismerek.
2020. ápr. 13. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"Aki nem ilyen bocsánat, de ők kapcsolatban vannak."

Ezt hogy érted?

2020. ápr. 13. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

engem zavar.

kicsit mint ha már összeesküvés lenne hogy minden jó pasi heteró :D

2020. ápr. 13. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azok számára, akiknek a cuki, lányos kinézetű és férfiatlan viselkedésű fiúk jönnek csak szóba, ez a probléma nem áll elő.
2020. ápr. 15. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:
85%

"Mindig az elérhetetlen kell a kis köcsögöknek.

Aki nem ilyen bocsánat, de ők kapcsolatban vannak."

Tehát a "kis köcsögöknek", a "b#&@ziknak", amelyiknek nem hetero/elérhetetlen pasi kell, az kapcsolatban van. Mhm. Ma is tanultam valamit. Tehát az meg sem fordult a fejedben, hogy egy meleg pasi is olyannal akar kapcsolatot, aki mondjuk BEJÖN NEKI?! Külsőleg, belsőleg, mindegy, de nem egy megalkuvó kapcsolatot szeretne? Régen rossz, ha kompromisszumokkal indul egy kapcsolat. A kérdező mitől lenne "kis köcsög"? Azért érdemli meg melegként a szitokszót, mert egy tapasztalatára rákérdezett, hogy más is így érzi-e? Nem mászik rá hetero pasikra, csak azt mondja, hogy a legtöbb pasi, akit Ő JÓNAK LÁT (ez azért elég szubjektív), mindig hetero. Ez miért baj? Ha zaklatná őket, az baj lenne. Nem értetted meg a sorrendet. Nem hetero pasik közül válogat, utólag derül ki, hogy nincs nála esélye, mikor már tetszik neki. Érted?! Mikor megtetszik neki "Géza", akkor még nem tudja, hogy ő elérhetetlen, hetero.

2020. jún. 9. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!