Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb melegek, mit gondoltok, élőben hol lehetne ismerkedni?
Ha nem vesszük most bele a covid által okozott korlátozásokat. És itt nem alkalmira gondolok. Sajnos én is beleestem már abba a kínos helyzetbe, hogy azthittem, hogy egy srác jeleket küldött, így elhívtam, és kiderült, hogy heteró. Neten ismerkedni meg nem a legjobb. Próbálkozok, de nem igazán jön be. Van ötletetek/tapasztalatotok?
Illetve még annyi, hogy a pride rendezvényen mennyire lehet ismerkedni? 😅 még sosem voltam, de gondolkozok, hogy elmegyek a következőre, ami megrendezésre kerül.
Előre köszönöm az értékes válaszokat!
élőben, max az utcán most, mármint mivel nem lehet beülni és nincs nyitva semmi, persze,ha elég bátor vagy hozzá természetesen.
amúgy meg grindr, romeo, badopo, hornet, stb
Melegként szerintem pont nem lehet egyik említett helyen se. Elképesztően kicsi az esély, hogy a kiszemelt illető is érdeklődne irántad random az utcán. Max lmbt programokon, szórakozóhelyeken lehet élőben ismerkedni, ahol legalább az adott, hogy a másik is vonzódik a saját neméhez.
Az appok közül a tinder a legjobb rendes randikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!