Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket izgatják az ilyen perverz fantáziák??
Figyelt kérdés
Pl.: dugás hetero pasival, kigyúrt szelsőjobbossal, legjobb barát megb*sz, egy atom szexi kigyúrt ferfi ajulasig duf, stb.
En az ilyenekre izgulok fel legjobban...😀
2021. jan. 21. 19:44
11/18 A kérdező kommentje:
10 Na pont erre gondolok!!
2021. jan. 23. 15:45
12/18 anonim válasza:
Érdekes ötlet és végülis miért is ne:)
13/18 anonim válasza:
Oh engem is izgatnak az enyhén meghízott fiatal apukák 10es.egy némelyiket úgy meglovagolnám h többet nem kéne neki az asszony.
14/18 anonim válasza:
10-es Egy dologban különbözünk. Nekem nincs erkölcsi érzékem. Így simán meg tenném ha lenne rá lehetőségem.
Egyébként nekem az olyan pasik az eseteim akik erősek, de apuci testük van.
15/18 anonim válasza:
Örülök h mások is így látják :D igazságot az aputestű csávóknak!
14es, engem sem kell félteni azért. Voltam olyan bi sráccal akinek barátnője volt.utána azért rosszul éreztem magam,de az is igaz viszont h sosem éreztem magam olyan vonzónak sem mint azután :D
10es voltam
16/18 anonim válasza:
Öszintén nekem ez a lista:
1: Apuci test alkat
2: Dagadt pasi
3: Izmos pasi.
18/18 anonim válasza:
Engem izgatna dugás meló helyen de még jobban izgatna ha mondjuk ellen szolgálltatásért szophatnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!