Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Veletek megtörtént már hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek megtörtént már hogy találkoztatok valakivel társkeresőről és nem úgy nézett ki mint a képen?

Figyelt kérdés

Hogyan regáltál? Csak elmentél vagy beszéltetek is?

Ez gyakori?

2021. jan. 17. 17:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

Huha 10es 😆erős szavak.

Akkor te igen langaleta lehetsz vagy a másik ember volt alacsony

2021. jan. 17. 19:37
 12/16 anonim ***** válasza:
9es : köszi a válaszokat. Tényleg jó olvasni ilyet, nekem nem. Volt ilyenbe szerencsém. Meg
2021. jan. 17. 19:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Előfordult.

Az esetek többségében rosszabbul néztek ki élőben. Vagy idősebbek voltak élőben, vagy régebbi kép volt feltöltve, és már volt rajtuk súlyfelesleg. De akadt olyan is, hogy csak jól beállított képek voltak, agyonfilterezve. Ha már elmegyek egy találkozóra, akkor igyekszek nem bunkó lenni, ha a másik fél normális. De volt olyan is, hogy élőben sokkal jobban nézett ki, mint a fényképeken.

Nagyjából tíz éve volt egy találkozóm, na az tényleg durva volt. Elmentem a találkozó helyszínére, és ott csak egy ötvenes eléggé elhízott férfi állt. Hazaérve fogadott is az üzenet, hogy miért mentem el csak mellette, és miért nem mentem oda. Akkor jeleztem neki, hogy a képeken legalább tíz évvel fiatalabbnak néz ki, és saccolva 40 kg-val kevesebbnek. Amikor kérdeztem, hogy ezt őt nem zavarja, akkor nem válaszolt, majd pár nap múlva rám írt, hogy nem érti mi bajom van vele.

2021. jan. 17. 23:27
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

Hát sok ilyen volt. Ahogy olyan is aki nem akart megismerni.

A csúcs egy 16 éves aki élőben kövér volt. Aztán volt olyan aki más képét használta aki csak hasonlított rá. Aztán volt olyan aki nem is hasonlított a képre de nagyon szexi volt. Akart még talit de többé nem vette fel a talit pedig ő akart talit :D

Büdös szájú is volt meg olyan is aki PIÁSAN érkezett. Volt olyan is akinek csak élőben láttam meg hogy hiányzik az első foga. 19 éves volt és tök normális...

2021. jan. 23. 18:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, akinek a képen szép, félhosszú, göndör barna haja volt, az életben pedig egy rövid, tök ősz hajú férfi várt - ugyanazzal az arccal. Állítólag már unta a félhosszú hajat, és nem volt kedve többé festetni sem. Kértem, hogy miattam festesse be újra a haját, de erre nem volt hajlandó.
2021. jan. 27. 15:36
 16/16 anonim ***** válasza:
81%
persze, hogy volt - a fotó amit küldött legalább 10, de inkább 15 éves volt (érzésre), testalkata sem olyan, de még így is szimpi volt, ezzel nem volt probléma. Aztán jött a szex, az rettenetes volt :(
2021. márc. 19. 14:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!