Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik olyan, hogy tartós...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy tartós kapcsolta a melegek között ?

Figyelt kérdés
Tudjátok nagyon remény vesztett vagyok és kezdem feladni hogy normális kapcsolatom legyen egy férfival. Kezdek igazat adni a szüleimnek, miszerint két férfi között nem alakulhat ki tartós kapcsolat. Vagy nem tudom.

2021. jan. 16. 20:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen léttezik. Nekem is van szerencsém része lenni .

Szeretem tiszta szívemből a páromat és nem is lennék másal.

Hamarosan ösze is költözünk.

Ami még -szorosába tesz egy kapcsolatot . De híd el hogy ha próbálkozol rád is rád talál az igaz szerelem .

Ne higy a szüleidnek. Bizonyítsd az ellenkezőjét.

2021. jan. 17. 15:40
 12/21 anonim ***** válasza:
45%

Kíváncsi vagyok az eddigi mézes-mázas dolgokat felvázoló válaszolók (1,4 6-11) közül mennyi értette úgy a boldog kapcsolatot, hogy egyik fél sem kefél mással, kizárólag ketten egymással vannak. Tehát semmi megcsalás, semmi többes szex új partner bevonásával, semmi előre megbeszélt nyitott kapcsolat. Mert általában az a kritikus keresztmetszet.

Meleg férfiként mondom hogy egyébként a meleg párkapcsolatok azért instabilabbak a heteróknál, mert a heterókban csak 1 férfi van, a melegekben pedig 2. És bennünk férfiakban azért ott motoszkál az a vágy sokszor, hogy mással is dugjunk. (Nyilván a nők is csalnak meg, de az megint másért van.)

2021. jan. 18. 10:11
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
12, csak nem savanyú a szőlő?!
2021. jan. 18. 10:13
 14/21 anonim ***** válasza:
40%
13. Nyilván a saját tapasztalataimból indulok ki én is és nincs párkapcsolatom, igen, de amúgy nem lehet normálisan beszélni?
2021. jan. 18. 10:18
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor normálisan: magadból indulsz ki, mint sokan mások. Attól, hogy neked és sokaknak beindul másokra, nem feltétlen igaz ez más melegekre. Persze őket lehet nem is látod, mert olyan szoros kötelékében élnek, hogy az olyan melegekkel nem is kerülnek közelebbi kapcsolatba. Nem véletlenül.
2021. jan. 18. 10:22
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
15. Értem. Csak mondom, gyanús volt hogy a szexet egyik válaszoló sem említette. Mert úgy mindjárt más a kapcsolat, ha közben hármasoznak, orgiáznak, vagy valamelyik (vagy mindkét) fél (nyíltan vagy titokban) félre jár. Akkor ugyanott vagyunk, mintha nem lenne párkapcsolat.
2021. jan. 18. 11:13
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs hármas nincs félrelépés , megbeszélés , tisztelet és jó sex van! 7 éve élünk együtt ha a sexuális életünk laposodik nem a szomszéda megyünk hanem otthon oldjuk meg egymásnak egymásközt!
2021. jan. 18. 11:29
 18/21 Béla211 ***** válasza:

Én nem értem mért probléma ha valakik nyitott kapcsolatba vannak. És mondjuk együtt szexelnek másokkal is. Ha ezt megtudják beszélni és ettől függhet lenül szeretetben és egy másra vágyva élik a minden napjainkat.

Szerintem az a rossz kapcsolat ahol nincsen összintesék és a másik hátamögöt van kufirc.

De amúgy lehet csak én futotam bele de heteró kapcsolatoknál sokkal durvább át baszásokat és kihasználásokat láttam meg tapasztaltam. És nők részéről. Mint meleg párkapcsolatoknál.

Igaz tényleg nem egyszerű megtalálni a párod,de ha komoly érzelem is kialakul.

Akkor az jobban meg van becsülve és összintében állnak egy máshoz.

És szerintem ez a fontos, hogy összinték legyünk a párunkkal és szeresünk a társaságában lenni. És vágyakozunk utána. Még akkár 11 év után is. 🤣

2021. jan. 19. 07:43
 19/21 Béla211 ***** válasza:
62%
Ja és nem egyszerű egy komoly kapcsolat. Mert baromi sok gond lehet és a másik szenvedését nézni és vergödését, ha egy komoly lelki traumán megy át nem egyszerű. És ha még betegségis van igen elő fordulhat, hogy hónapokig nincs szex vagy nem olyan mint régen...
2021. jan. 19. 07:50
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Létezik igen ilyen hálisten
2023. márc. 4. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!