Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mostanában mindenki házhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában mindenki házhoz rendel futárokkal (kaja, cuccok stb) -szóval futárral nektek volt már bármi izgi (szexi összekacsintás,gyors hoki, szex) vagy ha csomagotok jön akkor vettétek már át azt kissé alulöltözötten ?

Figyelt kérdés

2021. jan. 12. 12:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
én vittem a számlát az ügyfélnek (előre egyeztetve), ő meg egy szál fürdőköpenyben várt..
2021. jan. 12. 15:27
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Volt, hogy meztelenül nyitottam ajtót.
2021. jan. 12. 15:46
 13/20 anonim ***** válasza:
95%

Én egy flashjack-et rendeltem, nem valami diszkrét csomagolással, mint utólag kiderült, de a futár tök jófej volt, és csak kacsintott egyet és ment. XD

Mondjuk attól még ciki volt.

2021. jan. 12. 16:09
 14/20 A kérdező kommentje:
Tényleg sok futár siet, de az év kevésbé forgalmas időszakaiban simán előfordulhat , ha nem is egy dugásra, de egy kis ruhában szopásra vagy hokira lehet esély ha van egy kis szikra ;)
2021. jan. 12. 17:16
 15/20 anonim válasza:
100%
Én szívesen kipróbálnám, vagy pár jó kinézetű 😀
2021. jan. 12. 18:32
 16/20 anonim ***** válasza:
29%
Talán rendeljetek kolbászt majonézzel...
2021. jan. 12. 20:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A mi futárunkat èn is szívesen elkapnám😉😉
2021. jan. 13. 14:03
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Amikor ilyen témákba botlok megértem, ha valaki ellenzi a meleg lobbit. Nem is értem hogy hogy fér meg ezen az oldalon nem normális kérdések és válaszok tömkelege, miért nem moderálják, pedig alapvetően nem vagyok meleg ellenes, de amikor sokan tüntetnek, hogy hagy legyen a melegeknek is joguk törvényes párkapcsolatra, nem tudom mennyire realizálják, hogy ezzel nem is élnének sokan, legalább is szerintem. Aki akar papír nélkül is kezdhet tartós kapcsolatba. Nem is értem, hogy amikor tüntetnek "általánosan a melegek jogaiért". Tegyük fel szabad utat kapnának, mi lenne belőle pl Pesten? Minden utcában lenne egy meleg bár pl, vagy mi? Érdekelne mondjuk mennyien házasodnának, nem hiszem, hogy túl sokan. Az miatt szerintem se kéne hogy bárkinek bűntudata legyen, mert meleg, de az hogy valaki meleg egy dolog, hogy hogy viselkedik egy másik. Hetero kérdéseknél se lenne normális ez a kérdés. Nem tudom milyen fórumon állná meg jó pár kérdés a helyét. Engem pl amikor műszaki kérdést teszek fel az elektronika részen leszólnak, meg mindenféle troll választ kapok, pedig ha valamit nem értek, szerintem jó ha fellehet tenni gykn róla kérdést, ebben a témában meg mik tudnak lenni. Hogy mondjam el xynak hogy meleg vagyok? Mit gondoltok erről a párkapcsolati helyzetről? Stb Sok értelmes kérdést is fel lehet tenni és tesznek is fel ilyeneket is, de pl ezt a kérdést nagyon nem értem. Nyilván nem vagyunk mind egyformák, de kéne hogy legyen a kérdéseknek valami alsó határa nem? 31/ f Értelmes keretek között toleráns.
2021. jan. 14. 14:28
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyes van de sajna sose volt ilyen.
2021. jan. 23. 18:41
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt még ilyen, pedig van pár jóképű.
2023. okt. 26. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!