Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti rendeltetek már magatoknak dildot / anal dildot? Ha igen, melyik oldalról, mennyi volt és milyet vettél? Köszi :)

A farkam méretében kerestem, 2cm vastag 16cm hosszú.
Lazán felmegy már kicsi is. Most van egy kicsi plug de nem használom, ki csúszik. Meg egy nagy a kellemes es benn marad mindig, meg van 1 nagy dildo 4 5 cm vastag 18 cm hosszu, nagyn fájdalmasan megy be, ritkán is használom.
18f
Nem adod nekem azt a plugot? :D :)

szeresdmagad.hu-t használom évek óta, teljesen elégedett vagyok vele. Széles a választék, és tényleg diszkrét csomagolásban küldik a megrendelt dolgokat, a dobozon a feladó úgy van feltüntetve mintha 1 számítógépes játék cégtől rendeltél volna valamit. És még plusz pontokat is kapsz szóval ha visszatérő vásárló vagy a következő vásárlás alkalmával kapsz kedvezményt.
Egyébként a kedvenc dildóm amit vettem, csak 2800 Ft volt, egyáltalán nem volt drága és nagyon elégedett vagyok vele. Tökéletes a vastagsága és tapintásra pont ugyanolyan mint az igazi.
Link róla? Koszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!