Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi ha a passzívon rajta van a zoknija (ilyen hosszú szárú), vagy leszoktát_ok venni ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 21:20
2/9 mindentudok23342 válasza:
Én csak olyan embereket szoktam leszopni vagy szexuálni, akiknek legalább az egyik lábán a combközépig ér a zoknijuk. Imádom a zoknikat, de főleg zsebhokizásra használom őket:)))
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Nekem is bejön a zokni a srácokon, de igazából kedv függő. Olykor még a meztelen lábát szeretem, mert van kis labfetishem is.
6/9 anonim válasza:
Pfuu nekem nagyon nem jönne be!
Kb mint zokniba tusolni
8/9 anonim válasza:
Passzív vagyok. Én szeretem, ha rajtam van a zokni. Általában fekete/fehér boka/titok/térd zoknit használok, de van, amikor combzoknit,
9/9 anonim válasza:
Aktív vagyok, és kizárólag úgy fekszem le valakivel, hogy mindkettőnk lábán zokni van.
Amikor egyedül vagyok, és meztelenül, a hokizáshoz mindig zoknit húzok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!