Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vajon van más is, akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kajak53 kérdése:

Vajon van más is, akinek pappal, plébánossal volt hosszabb-rövidebb viszonya? Hány évesen kezdödött? Meddig tartott?

Figyelt kérdés
Én ministráns voltam és nagyon rafináltan, nagyon tapintatosan kezdte. Nem volt semmi eröszak. Persze könnyü Katát táncba vinni, ha maga is akarja, mert én akkor már (15 voltam) nagyon vonzódtam a saját nememhez. Még nem annyira szexuálisan, inkább a karizmatikus egyének vonzottak. Nekem semmi lelki tehert, traumát nem okozott. Szép emlékem lett.

2021. jan. 10. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Én meg azt hittem, hogy ez csak egy alpári sztereotípia a papokkal szemben. Hát ez meleg.
2021. jan. 10. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos nem, ahol én laktam csak öreg papok voltak.
2021. jan. 10. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Kamu kérdés
2021. jan. 10. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Most komolyan, miért kellenek ezek az ótvar kamu kérdések?
2021. jan. 10. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Miért lenne kamu? Köztudott, hogy sok pedofil pap van. Elég nagy az esélye, hogy valós a kérdés.
2021. jan. 10. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5

Te hányat ismersz?

2021. jan. 10. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező leírhatnád hogy történt minden, az elejétől végig. Privátban
2021. jan. 29. 01:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anno osztálytarsam mesélt erdekes dolgokat, hogy mik törtentek vele 10 eves koratol 15ig.

Mondjuk o elvezte mert meleg.

2023. jún. 3. 12:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!