Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha match-elsz valakivel miért nem beszélgetsz is?
Figyelt kérdés
Nagyon kevesen vannak, akik írnak. Én se írok rá mondjuk mindenkire, de ha ráírok is nem mindenki ír vissza.
Minek húz jobbra ha nem kommunikál?
2021. jan. 8. 21:36
1/6 anonim válasza:
Azért, mert én szexelni szeretnék, nem pedig 300 km-re élőkkel, vagy frigidekkel beszélgetni.
2/6 A kérdező kommentje:
De közel lakunk egymáshoz.
Miből szűröd le ki a frigid és ki nem?
2021. jan. 8. 23:02
3/6 anonim válasza:
1) Látszik rajta
2) Ha nem is frigid, akkor is el tudom dönteni, hogy akar-e velem szexelni
4/6 A kérdező kommentje:
Wtf. Oké...
2021. jan. 8. 23:04
5/6 anonim válasza:
Én is nagyon kevéssel állok le beszélgetni, mert tudom hogy nem tetszenék azoknak, akik engem jobbra húztak. Akivel leállok, azzal se szokott összejőnni. Már több, mint száz férfivel voltam, szóval szerintem elég objektív tény, hogy nem én vagyok az akadálya általában a szexnek.
6/6 anonim válasza:
Akkor minek huzod jobbra ha latod rajta hogy frigid de te szexelni akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!