Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak olyan férfiak akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak akik fizettek már férfi lábfotókért, vagy videókért?

Figyelt kérdés

Lányoknak tudom hogy sokat fizetnek, de férfiaknak fizetett már valaki?

F

2021. jan. 7. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
kiaz a hüje aki ezért fizet elmész strandra annyit látc amenyit akarssz vagy uszodába is lehet látni sokat a rutinosabbak még azt is megcsinálhatják hogy a budiban vagy a medencében felverik félkeményre és amikor látsz egsy jöbb lábfejet akkor oda mész és rádurrantasz általában ez bejön a csajoknak is én ugy vetem észre
2021. jan. 7. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Ha mást is láthat akkor biztos hogy van.
2021. jan. 7. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Fotóért tényleg fölösleges fizetni. Én inkább azért fizetnek, hogy játszadozhassak velük. Bár ingyen is sikerült párszor.
2021. jan. 7. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
42%

Nem

De szerintem pasik ingyen is elküldik.

Lábam nagyuján a körmöm gombás kezelem, ha valakit érdekel?

2021. jan. 7. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
57%

3mas

Ingyen kezedbe szádba adom

De ha már ott vagy egy pedikürt légyszíves, sarok reszeléssel.

2021. jan. 7. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!