Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti melegek mi a tapasztalat ismerkedés terén?
Figyelt kérdés
Alkalmi vagy tartós amit kerestek? És sikeres? Hány évesek vagytok? Szerintetek 40 felett minden esélytelen?2021. jan. 5. 20:39
11/18 anonim válasza:
igen, egy kicsit levegőge dolog, mire gondolsz pontosan 7es 44 éves
12/18 anonim válasza:
Nem az a rossz hogy nemet mond,hisz szíve joga.mint mindenki én is mondtam már nemet.Álszent az aki azt mondja nem mondott még nemet .inkább hogy a trend ma a robot szex.érzelem nélkül.de azért írtam hogy lehet én cseszem el.mindenkinek szíve -joga hogy elégíti ki a vágyait.szexel vagy szeretkezik.a 7és9 kommentelő vk.
13/18 anonim válasza:
akkor mostanában nem ismerkedsz? lehet nincs kommunikáció
14/18 anonim válasza:
Igazából nem ismerkedek.messziről nézem most a dolgokat.éppen a múlt év(2020)végén vettem le magam a társkeresőkről.a személyes ismerkedés meg most nehézkes.
15/18 anonim válasza:
Nem várom és eddig sem vártam a sült galambot.
16/18 anonim válasza:
Érthető, persze.
hát előbb utóbb utolér majd valaki téged is:)
bár jó emberismerőnek kel lenni, sok ember meg vak
17/18 A kérdező kommentje:
A tapasztalatom hogy szexből is lehet kapcsolat. Szóval nem biztos, hogy el kell vetni a szexet.
2021. jan. 6. 22:26
18/18 anonim válasza:
Amikor csak alkalmit kerestem volna, abból több éves kapcsolat lett.Amikor egy tartósabb,de párkapcsolat volt a cél, akkor sajnos mindig alkalmit keresőbe futottam bele ...
És volt, hogy 17 éves is akart találkozni, ami eléggé érdekes.
Pedig a harmincasokat kedvelem leginkább, mert náluk nem pótapának,sem egyéb ilyennek már nem kellene lenni.
Negyvenesek, akik komolyabbak, azok tényleg vagy kapcsolatban élnek, vagy tinikre vadásznak.:(
57f/a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!