Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 40 feletti melegek mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti melegek mi a tapasztalat ismerkedés terén?

Figyelt kérdés
Alkalmi vagy tartós amit kerestek? És sikeres? Hány évesek vagytok? Szerintetek 40 felett minden esélytelen?
2021. jan. 5. 20:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
inkább 50 fölött
2021. jan. 5. 20:44
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Azt gondolom (nem vagyok még 40) hogy sok múlik azon hogy milyen "karbantartott" leszel. Fogak, hízás, ruhák, stb. Mert azért ez döntő akkor is....
2021. jan. 5. 20:46
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

Aktív vagyok én könnyen találok

Fiataloknak jövök be inkább.

De korosztályom nem is igazán van- ők már általában párkapcsolatban élnek.

Passzív haverom hiába néz ki jól ő már nem talál.

2021. jan. 5. 21:03
 4/18 anonim ***** válasza:
69%

Van olyan 40es aki tényleg ad magára és igen jól néz ki.

Bar 47-48 körül már nekem idős

2021. jan. 5. 21:05
 5/18 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom miért, de kb tapadnak a fiatal srácok mióta beléptem ebbe a korosztályba. Mondjuk az is igaz, hogy nem rég kezdtem újra emberek közé járni.Meg az is hogy kb innentől akarom kipróbálni egy sráccal.

Neten eddig csak itt próbálkoztam, ha esetleg valakinek van kedve dobhat privit. :p

2021. jan. 5. 22:28
 6/18 anonim ***** válasza:
70%
Nekem pl csak a 40 felettiek jönnek be.
2021. jan. 6. 10:58
 7/18 anonim ***** válasza:
70%
Én 44-vagyok....25-35 éves korosztálynál keresgélek de nem jó tapasztalattal.de lehet csak bennem a hiba.igaz nem kizárólag szexre keresek.
2021. jan. 6. 21:58
 8/18 anonim ***** válasza:
Utolsó :miért nem jó tapasztalattal?
2021. jan. 6. 21:59
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
Sok pasival beszélgettem....de szinte senki nem volt nyitott arra ,hogy az ismerkedést mint folyamatot élje meg ,élje át ahol egymás megismerése egy kerek egész történet legyen.az jobb lett volna hogy ma talizunk ....szexelünk ....azt csá!na én nem ilyen vagyok
2021. jan. 6. 22:05
 10/18 A kérdező kommentje:
Jaja mi a rossz tapasztalat? Az hogy nemet mondanak vagy mire gondolsz?
2021. jan. 6. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!