Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha baja van miért nem írja meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha baja van miért nem írja meg?

Figyelt kérdés
Sokszor járok úgy, hogy itt rám írnak 1-1 kommentem miatt. Majd miután választ kapnak többé nem írnak. Ha nem ok a kor vagy bármi. Miért nem írja meg? Én is meg szoktam írni ha így van. Nincs azzal baj, de becsületesebb mint ha miután választ kapott annyi gerince nincs, hogy ő is reagáljon. Nem?
2021. jan. 5. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
40%

De kérdezel valamit és nem válaszolnak vagy mi a baj? Sokszor kezdek beszélgetésbe itt, de legtöbbször a csajok csak minden kérdésemre válaszolnak kötelességtudóan. Viszont nincs beszélgetés, csak kérdezek, jön a válasz hogy

igen

16 voltam

Kutya póz

És ennyi. Egy ideig még próbálok beszélgetni de ha csak válaszol egy két szóban és nem alakul ki igazi beszélgetés akkor valahogy abba marad, minek erőlködjek...

2021. jan. 5. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Így én is rendszeresen járok. Sajnos van ilyen
2021. jan. 5. 12:56
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Sunyik. Nekem van pár nick amit számon tartok. A legjobb az mikor az egyik levélben mondjuk 23 a másikban 25 a harmadikban 20 éves. De ezek a levelek mondjuk 4 napon belül jönnek. :D
2021. jan. 5. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

iegn, nekem csak olyan volt,hogy kérdezett valamit,arra válaszoltam, és ennyi. mondjuk abban az esetben nem zavart, többre nem is számítottam. de ha beszélgetés van, na akkor tényleg gáz a dolog.

a kérdésekben fel lehet ismerni néhány embert:D aztán,ha az ember ír választ,akkor elhal a kérdés, rájönnek,hogy hát..:D

2021. jan. 5. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt én is unom mind itt, mind más helyen, hogy van egy pont mikor elszublimál a másik...

Viszont az egyszavas válaszokkal nem tudom mi a baj. Ha ennyire egyszerűt kérdez, akkor már nekem ciki, hogy egy szóban válaszolok csak, de nem kezdhetek el valami más random dolgot modndani...

2021. jan. 5. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt, aki ezt művészi szintre emelte. Rádumál, hogy Messengeren folytassuk, éjszakába nyúlóan dumálunk, minden full hepi, reggelre meg le vagyok tiltva. Majd, egy hónap múlva ugyanő, ugyanazzal a témával rám ír, mert a nicket már elfelejtette, és amikor rákérdezek, hogy árulja már el, mi az értelme ennek, megint csak nulla válasz :D
2021. jan. 8. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem olyan volt hogy ugyancsak egy komment miatt írtak rám. A különbség az hogy utána hónapokig beszélgettem az illetővel MINDENRŐL. Nem túlzok, senki se tud rólam annyit mint ő és valszeg ugyanez fordítva is igaz, lehetnek nálam olyan titkai amiről csak én tudok.

Váratlanul eltűnt és hiába volt mail elérhetőség is, nem érkezett válasz amikor eltűnése után ott kerestem.

Később egy kommentben felismertem a stílusát, vagy legalább is nagyon hasonló stílust véltem felfedezni, hiába írtam, nem válaszolt... rejtélyes ez is.

2021. jan. 9. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!