Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak szerintetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak szerintetek? lent infó, szerintem ez fura.

Figyelt kérdés

Felajánlotta nekem egy fiú, hogy leszopna és még pénzt is kínált érte (30ezer forintot). Annyi kikötése volt, hogy tartson 10percig.

Elfogadjam? Szerintem hetero vagyok, de vannak bennem kérdőjelek.

2021. jan. 3. 21:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Melegeknél azt láttam normális. Én nekem egy pali nagyon sokat fizetne azért, hogy megdugjon, egy drágább prosti árát is megadná. Ha neked nem kellemetlen, szerintem 10 perc simán kibírható 30k-ért.
2021. jan. 3. 21:24
 2/12 A kérdező kommentje:
hát épp ez az nem tudom milyen lenne. még nő se cidázott le, nem hogy férfi XD nemtudom mi tévő legyek
2021. jan. 3. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Hát ha nem megalazo neked akkor rajtad mulik

Mondjuk nemtudom pénzért tökre megalazo de embere válogatja

2021. jan. 3. 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem utasítottad el rögtön, akkor lehet, hogy még nem tudod, hogy melyik térfélen játszol?

10 perc, 30K és még le is sz.pnak.

Szerintem jó deal :)

Utána meg még rá is jössz, hogy akarod-e még egyszer pasi szájába dugni a farkad, vagy sem.

2021. jan. 3. 21:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pénzt igy elfogadni kicsit gáz de szerintem próbáld ki
2021. jan. 3. 21:48
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ. Ha például nettó 1 millió fölött keresel vagy még többet, akkor tök felesleges neked ez a pénz. Ha minimálbérből élsz, akkor simán megéri, mert 10 perc alatt ennyit sose fogsz keresni.
2021. jan. 3. 21:50
 7/12 anonim ***** válasza:
67%

Velem is volt ilyen

Nem fogadtam el, de imponált

F

2021. jan. 3. 21:54
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Pénzért ne engedd! Úgy látom, hogy még nem volt szexuális élményed, azt akarod, hogy az első anyagias legyen?
2021. jan. 3. 22:40
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
10 percert 30 ezer nagyon korrekt ar.
2021. jan. 4. 00:27
 10/12 anonim ***** válasza:
94%
Meg nem neked kell szopni, hanem téged szopnak le, neked igazából maga az érzés jó lesz, azt viszont mi nem tudjuk helyetted eltölteni, hogy meg tedd e. Ha érdekelnek a fiúk és tetszik ez az ajánlat akkor menj bele, ha egy kis rosszérzésed is van ezzel kapcsolatban akkor jól gondold át!
2021. jan. 4. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!