Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tlálkoztatok már valamilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tlálkoztatok már valamilyen sérült sráccal?

Figyelt kérdés
Ha igen milyen volt a szex? Pl kerekes székes vagy bármi fogyatékkal...
2021. jan. 2. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Én testi fogyatékkal születtem. A jobb kezemen nincsenek ujjaim. Alapvetően nem gátol az ismerkedésben, de emiatt utasítottak már vissza, ami az adott személy szegénységi bizonyítványa.
2021. jan. 2. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem haragudhatunk senkire ha emiatt nemet mond. Szerintem érthető. Max nem túl jó. De miért ne mondhatna emiatt nemet. Van aki azért mond nemet mert cigizik a másik. Vagy mert vékony vagy mert dagi. Aki akkor daginak mond nemet az is az ő szegénységi bizonyítványa? Ugyan... Amúgy a melegek közt nagyon nagyon nagyon külsőségek döntenek. Azaz mindenki kap bőőőőőőven visszautasítást. Szerintem.
2021. jan. 2. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Jó, akkor kiegészítem. Azért mondott nemet a srác, mert elmondása szerint béna emberrel nem jön össze. Ez valóban az ő szegénységi bizonyítványa. És diszkriminatív.
2021. jan. 2. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már olyannal, aki le volt százalékolva, de kétlem, hogy valóban képtelen lett volna a munkára.

Amúgy őszintén szólva szívesen simerkednék kerekesszékessel. Chateltem már ilyen passzívval, de tali nem volt. Izgat a téma 18/F

2021. jan. 2. 23:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
kerekes székessel voltam már.
2021. jan. 3. 07:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Látássérülttel voltam egyszer, nagyon ügyes volt az ágyban 22f
2021. jan. 3. 08:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy meleg helyen találkoztam egy olyan sráccal akinek a gerincével volt problémája, ami meglátszott a járásán is eléggé, viszont fiatal 30 körüli lehetett.

Kiültünk a szórakozóhely elé a padra söröztünk és beszélgettük.

Nagyon jófej volt. Volt még egy akinek hasonló problémája volt, az más helyen történt de ugyanúgy végig sétálgattam vele a városban.

Nem kell az ilyet szégyellni, bárkivel előfordulhatott volna az életben, hogy így születik.

Ettől függetlenül meg sokkal barátságosabbak, nem beképzeltek, mert örülnek, ha valaki szóba áll velük és mutatkoznak velük.

(Ez így kicsit furán hangzott, nem bántásból írtam).

2021. jan. 3. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen volt a kerekesszékessel? Érezte? Vagy gerincprobléma miatt?
2021. jan. 3. 18:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!