Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennél ha sok év után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha sok év után valaki rádírna?

Figyelt kérdés
Valaki akivel korábban szexeltél alkalmi jelleggel 1x. 2013-ban dugtam egy fiúval aki ma rámírt :D
2021. jan. 2. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit írt?
2021. jan. 2. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Újra megdugnám
2021. jan. 2. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Alkalmi még nem irt rám így random, de olyan volt, akivel a nagy táv miatt csak ilyen barátság extrákkal lehetett és ő ilyen pár év vagy hónap kihagyásokkal ír. Csak éreztetni akarja szerintem, hogy gondol rám, gondolom, szívesen találkozna is, ha tehetné. Kedvesen válaszolok, ennyi...

Ha olyan írna, akinek csak egyszeri alkalomra kellettem és kicsit sem mozdult azért, hogy több is legyen, azzal nem foglalkoznék, mert minek? Gondolom, nagyon nem akad horogra más és ezért írt.

2021. jan. 2. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék. MEgjegyzem sok alkalmi partnerem tűnt elő hónapokkal később. Van olyan akit 16 éves korom óta ismerek. Azóta kb 1-2 évente rám szokott írni. Olyankor dugása vége.:) Aztán megint kimarad 1 év :D
2021. jan. 2. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Örülnék neki igazából. Jelenleg is várom egy fiú levelét. Én nem merek lépni,írni neki

22f

2021. jan. 2. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Ma ez meghozta a kedvem és lehet pár régi levelet stb elő is keresek :D Az ötlet tök jó. Néha úgy tűnnek csak el emberek, hogy sok a program, stb. Aztán elfelejtődik.
2021. jan. 2. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!