Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek az alábbi helyzetben (bővebben lenn)?
Figyelt kérdés
Kb 4 éve találkoztam egy amerikai sráccal Budapesten, én szállásoltam el a couchsurfing-en keresztül. Nagyon sok közös van bennünk, megmutattam a várost, és azt vettem észre, hogy beleszeretek, de nem jeleztem neki. A gond az, hogy tudtommal heteró, legalábbis mesélt egy exbarátnőről. Viszont évek óta egyedül van, legalábbis a facebook szerint. Rájöttem múltkor, amikor cseteltünk, még mindig érzek valamit. A másik gond, hogy azóta nem találkoztunk, és a vírus miatt nem most lesz, hogy idejön. Elmondjam neki? Leírjam? Vagy videóhíváson? Személyesen? Vagy hagyjam, és felejtsem el?2021. jan. 2. 11:59
1/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen felesleges. De persze semmit nem veszítesz ha megteszed. Csak számolj vele, hogy 99% ezzel el is veszíted, hisz ha ő is így érezne nem telt volna el 4 év anélkül, hogy valami ne történjen. Szóval ezt vedd bele. De legalább majd tudod a választ és nem ábrándozol róla. Amúgy hány éves vagy?
Ja és hogy hogyan? Nos a te döntésed. Ha videóhívás akkor kínosabb ha nemet mond neki és neked is. Ahogy személyesen is.
2/4 anonim válasza:
Felejtős, ne szitsd a feszültséget.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, gondolom. Amúgy én 26 ő 33, de 4 éve ismerjük egymást. Igen, jó barát és nem akarom elveszíteni. Viszont elég liberális szemléletű, lehet hogy a kísérletezésben benne lenne ha talizunk, lehet nem. Meg évek óta nincs kapcsolata ha jól tudom, pedig sok mindent megoszt Facebookon. (lekopogom)
2021. jan. 2. 12:11
4/4 anonim válasza:
Ha akarta volna hogy bármi történjen is közöttetek akkor valószínűleg megtörtént volna 4 éve. Korona vírus sem 4 éve van. Az meg hogy jófej nem hiszem hogy okot adna arra hogy nyomulj.
Felejtsd el szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!