Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki járt már erotikus masszázson, annak milyen volt?
Én a páromtól kaptam egyszer páros erotikus masszázst ajándékba, mert egyszer megemlítettem neki, hogy ez egy régi titkos vágyam. Lehetett választani, hogy külön helyiségben vagy egymás mellett szeretnénk (utóbbit kértük). Engem nő masszírozott, a párom választhatott (férfit választott). Szex természetesen nem volt, ez ilyen tantrikus masszázs volt. Hát én nagyon beindultam tőle, a párom is. De az őszintén szólva rossz volt, hogy a végén csak úgy hopp "vége lett", álló cerkával elég frusztráló érzés volt felöltözni és hazamenni. Viszont valami nagyon mélyen szunnyadó érzékiséget ébresztett fel bennünk, ilyen szempontból hasznos volt, de azért csodát nem kell tőle várni.
De a kérdező gondolom nem ilyesmire gondolt, hanem arra, amikor a férfi egyedül megy egy masszőrnőhöz. Nos, ilyenhez is volt szerencsém. Itt már nagy a lehetőségek tárháza, általában van levezetés is, de max. csak kézzel. A nurut ajánlom, elképesztően izgató.
31/F
Nagyon jól esett.
Utána a lépcsőn, de még az utcán is remegett a lábam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!