Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már erotikus masszázson?
voltam. annyi hogy a prostit általában nem érdekli hogy elélvezel vagy sem. nyilván a prosti annak örül ha minnél kisebb a farkad és minnél hamarabb elélvezel. de csak ennyiben érdekli az hogy elévlezel e. ha 1 órára mész pl prostihoz az 50. percben nem fog jobban igyekezni ha még nem élveztél el és még lehet hogy el is küld felöltözni mert a felöltözést is beleszámitja az 1 órába.
Na de a masszázs os kiscsaj és 42éves nő akiknél eddig voltam jókat élveztem. nagyon pengén polirozzák a farkam és a kupakot is külön. Mindenkinek ajánlom aki nem egy plázai WCben akarja befejezni azt amit egy szerencsétlen prosti elkezdett.
Én nem vagyok egy gyorstüzelő. Sajnos vagy nem sajnos. De a roszlányokon olyan prosti még nem volt aki szerett és tudott is szopni, vagy lett volna olyan gumi náluk amin keresztül éreztem bármit. Biztos a lehető legvastagabbat használják. Ha el is élveztem náluk akkor a végén én fejeztem be kézzel.
A masszázs lányok nem is engedik hogy magamnak csináljam. Még akkor se ha fárad a kezük.
Ezek az én tapasztalataim, lehet hogy pont kifogtam a 2 legjobb masszázs csajt, és a 13 leggatrább prostit az országban... lehet. De a farkamat nem hibáztatom
Talán egy jó erős masszázst kipróbálnék, láttam olyat hogy a lány hassal föl feküdt az asztalra és a pasi , hosszú simogatás után, szét ujjazta a puncit.
A csaj p...a locsogott az örömtől. :) szeretem ha csak velem foglalkoznak, de szoktam adni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!