Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szeretitek a nagyot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretitek a nagyot?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor a hosszút, vagy a vastagot? Na és miért? Látvány miatt?

Nem vagyok meleg, csak érdekel. Mert a csajoknál vágom: a vastag jól kitölti őket, a hosszú pedig...

De popóba amugy is bazi nehezen megy be egy fallosz. Ott azt hiszem pont a kicsi, és szigorúan az egyenes lenne ideális

2021. jan. 1. 02:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Hat a nagy jobban kitölt ott is a hosszú jobban izgatja a prosztatát mondjam meg ?
2021. jan. 1. 03:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Mondd légyszives. Merthogy a prosztata ujjal is elérhető, az pedig 10-13cm hosszú
2021. jan. 1. 03:04
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Ez így van de hand free-m mégis egy 18cm-essel volt és nem egy 12 cm-essel
2021. jan. 1. 03:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm. Nem értem, de elfogadom a gyakorlati tapasztalatot.
2021. jan. 1. 03:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Minél hosszabb annál nagyobb hosszban tölt ki és annál nagyobb távot tudsz megtenni a pénisszel a az ánuszban ezzel ingerelve minden ki és be mozgás esetén.

Értem kérdező a logikát de az újjal közvetlen nyomni a prosztatát nem ugyanaz mint amikor egy feszítő érzés van, ami nyomja, de nem csak azt nyomja közvetlenül.

Egyébként számomra a nagy és kicsi is megfelel. Mind a kettővel volt már élvezetes a szex de rossz is. Tudni kell használni a péniszt.

2021. jan. 1. 04:47
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Lassan már én érzem aberráltnak magam, hogy nem szétszakadni akarok, hanem élvezni az együttlétet.
2021. jan. 1. 04:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Melegeknél a kezdők mind arról álmodoznak, meg ki akarják próbálni azt keresik, mikor megkapják csalódás mert nem bírják-főleg sokáig.

A rutinosak tudják befogadni és élvezni, kevesen vannak.

De nem is mindenkinek számít az anál, és a farok mérete a leg elenyészőbb ha kapcsolatot akarsz.

2021. jan. 1. 08:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
15 fölött nem
2021. jan. 1. 09:06
 9/13 anonim ***** válasza:
2%
Naná hogy szeretik. Rajonganak a nagy farokért. Ez a legfontosabb külső tulajdonság nekik egy férfiban. Ha meglátnak egy nagy farkincát azonnal beleszeretnek az adott fickóba.
2021. jan. 1. 09:19
 10/13 youngboy26 ***** válasza:
100%

Nekem pont 15 cm, de meglátná meg nem mondaná, hogy 15 cm, 16-17 cm -re becsülik

2021. jan. 1. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!