Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire toleráljátok a kis melleket, ha a nagyot szeretitek?
Tegyük fel a nagy melleket szeretitek (kb 100-ból 1, aki nem), és szexeltek egy kis mellű lánnyal.
A lány később megtudja, hogy nem vagytok oda az ő alakjáért, és már nincs kedve veletek szexelni.
Csak a szex miatt bevállaljátok azt akinek a teste nem az ideál számotokra?
Nem gondoljátok, hogy ez megalázó a lánynak?
"Tegyük fel a nagy melleket szeretitek (kb 100-ból 1, aki nem)"
Ha láthatóan még 5 férfival sem beszéltél, miért írsz ki elméleti kérdéseket? Egy csomó férfi szereti a kis melleket. A nagy mellekért rajongók közül is sokan elfogadják a kis melleket.
Rengeteg férfinak a nagy mellek jönnek be, a döntő többségnek.
A pasi akivel voltam, a nagy melleket szereti mint utóbb megtudtam.
Teljesen elment a kedvem mindentől.
Nem véletlenül nem foglalkozott a melleimmel és nem is tett rá megjegyzést.
Az exem volt az egyetlen, akinek tökéletes voltam, másnak épp hogy elmegyek.
Ez olyan megalázó...
Szóval, mivel voltál egy pasival, aki a nagy mellekre gerjedt, te kitaláltad, hogy a legtöbb férfinak ez jön be? Hát, oké...
Nem ez megalázó, hanem az az értelmi szint, amit képviselsz.
Nem egy, hanem már a sokadik.
Legalább lennének őszinték, hogy mit szeretnek...
nekem a tenyérnyi mell a kedvencem, alkatra meg főleg a nagyon husis
volt átlagos barátnőm aki inkább vékonyabb volt és volt elég husis partnerem, barátnőm is akinek meg hatalmas melleik voltak...
attól, mert van kedvenc, még nem azt jelenti, hogy a többit ne lehetne szeretni! ha a paprikás krumpli a kedvenced, attól nem lesz gusztustalan a rakott krumpli nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!