Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire toleráljátok a kis melleket, ha a nagyot szeretitek?
Tegyük fel a nagy melleket szeretitek (kb 100-ból 1, aki nem), és szexeltek egy kis mellű lánnyal.
A lány később megtudja, hogy nem vagytok oda az ő alakjáért, és már nincs kedve veletek szexelni.
Csak a szex miatt bevállaljátok azt akinek a teste nem az ideál számotokra?
Nem gondoljátok, hogy ez megalázó a lánynak?
Mindig az kell ami nincs! Hidd el ha nagy mellű nővel van exed most a kisebb mellű nőket nézni, minden mell más és más, és hogy milyen látványt nyújt az függ az adott nő alakjától és öltözkődési módjától.
F
A mostani barátomnak az én mellem a legnagyobb, ami barátnőjének volt. B-s mellem van.
Az elején azt mondta rá, hogy ezek nagyon nagyok. Ismétlem, B-s mell.
Mensi előtt még jobban megnőnek.
Az öccsének a tenyérnyi méretűek jönnek be, C kosaras barátnője van.
Nagyon sok srác szereti a kis melleket.
Férfiként több barátomtól is hallottam már ezt a mondatot, az is igaz hogy olyat is, hogy csak a nagyot szereti.
Speciel a baráti imerősi körből alsó hangon is legalább 10-15 olyan pasi van aki a kicsit szereti (köztük én is).
ma 12:13
Mert nem járunk egy társaságba :D
Én rendszerint kiidegelem a társaságban a nőket azzal hogy húsz perces prezentációkat tartok arról hogy miért jó a kisebb mellű nőknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!