Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, mennyire toleráljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire toleráljátok a kis melleket, ha a nagyot szeretitek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel a nagy melleket szeretitek (kb 100-ból 1, aki nem), és szexeltek egy kis mellű lánnyal.

A lány később megtudja, hogy nem vagytok oda az ő alakjáért, és már nincs kedve veletek szexelni.

Csak a szex miatt bevállaljátok azt akinek a teste nem az ideál számotokra?

Nem gondoljátok, hogy ez megalázó a lánynak?

2020. okt. 9. 11:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit tolerálnom, mert a kicsiket imádom. ☺️
2020. okt. 9. 12:10
 12/24 anonim ***** válasza:

Mindig az kell ami nincs! Hidd el ha nagy mellű nővel van exed most a kisebb mellű nőket nézni, minden mell más és más, és hogy milyen látványt nyújt az függ az adott nő alakjától és öltözkődési módjától.

F

2020. okt. 9. 12:11
 13/24 A kérdező kommentje:
Sosem lehet egy beszélgetés alatt sem azt hallani egy férfitól, hogy "fú, én nem szeretem a nagy melleket!"
2020. okt. 9. 12:13
 14/24 anonim ***** válasza:
Nagyon el vagy keseredve, nem is fogunk tudni meg győzni, hogy nem úgy van ahogy te látod, a nagy mell sem minden.
2020. okt. 9. 12:17
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

A mostani barátomnak az én mellem a legnagyobb, ami barátnőjének volt. B-s mellem van.

Az elején azt mondta rá, hogy ezek nagyon nagyok. Ismétlem, B-s mell.

Mensi előtt még jobban megnőnek.

Az öccsének a tenyérnyi méretűek jönnek be, C kosaras barátnője van.

Nagyon sok srác szereti a kis melleket.

2020. okt. 9. 12:40
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha nem jut olyan, amilyet akarnak, akkor beérik kicsivel is, jobb mint a semmi, de te is észreveszed, hogy nem izgulnak fel tőle úgy, nem foglalkoznak vele stb. Mindig nagyra fognak vágyni, az idő elteltével főleg.
2020. okt. 9. 12:56
 17/24 anonim ***** válasza:

Férfiként több barátomtól is hallottam már ezt a mondatot, az is igaz hogy olyat is, hogy csak a nagyot szereti.

Speciel a baráti imerősi körből alsó hangon is legalább 10-15 olyan pasi van aki a kicsit szereti (köztük én is).

2020. okt. 9. 13:02
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én, és szerintem kb mindenki a melleket szeretjük. Kicsit, nagyot, mindet.
2020. okt. 9. 13:07
 19/24 StevenUp ***** válasza:

ma 12:13

Mert nem járunk egy társaságba :D

Én rendszerint kiidegelem a társaságban a nőket azzal hogy húsz perces prezentációkat tartok arról hogy miért jó a kisebb mellű nőknek.

2020. okt. 9. 13:20
 20/24 A kérdező kommentje:
A kicsik alatt is a B kosarat értik, nem az A-t.
2020. okt. 9. 13:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!