Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, mi lesz a mai újévi fogadalmatok?
A 12-es válaszolónak sok sikert kívánok és fel a fejjel !
Nem is hinnéd, hogy mennyien vagyunk, akik boldogan koccintanának a párjukkal, ha lenne. És ha tiszta szívű és szeretni tudó lenne ...
Bízzunk azért !
Jönnek a magukat jónak vallo kommentek és a gonosz másik oldal. 😆😆😆
Biztos a sok csalódott idős 🤢🤢
megfogadtam, nagy korkülönbség nem jön szóba. úgy lesz tartós. pluszba sztem csomó idősebb pali csunya,nem ad magára. meg a nagy elvárások. sok csalódás. maguk közt nem keresnek,szánalmas, csak a tini fiukra ugranak. aztán a sír a szájuk,nem kellenek senkinek. nem is fognak már_DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
BUÉK BTW
Sosem fogadkozok. A döntéseim azonnali hatállyal érvénybe lépnek, nem “valamikor a jövő év folyamán”
(29)
Én szeretnék lefogyni (van rajtam olyan 15kg felesleg), elkezdeni edzeni és mindenképp szeretnék választ találni azokra a kérdésekre, amik ebben a korban felmerültek bennem, eltervezni a jövôm, teljesen elfogadni magam olyannak, amilyen vagyok és csak azon változtatni, amit ÉN akarok.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!