Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, biszexek! Mi lesz az újévi fogadalmatok? Mit szeretnétek, hogy hozzon az új év?
2019 lesz az év amikor találok magamnak egy férjet! privát üzenetben várom a jelentkezéseket.
amúgy nem tudom igazából sosem fogadok meg semmit, mivel úgysem sikerülne betartanom. ha valami változást szeretnék akkor azt bármikor elkezdhetem nem kell hozzá semmilyen különleges dátum. ami a célom minden évben az az, hogy kicsit jobb legyen mint az előző. :)
22/f
Hogy a jövő karácsonyt már nem egyedül töltöm (úgy értem hogy legyen egy párom akivel szeretjük egymást).
Bár úgy érzem már hogy ehhez kisebbfajta csoda kell:)
29f
Egy olyan srácot szeretnék majd " kapni ", aki komoly gondolkodású, érti egy párkapcsolat lényegét. Szereti az érzelmeket kimutatni, és elviseli a gyengédséget, a törődést és azt, hogy valakinek ő a legelső és a legfontosabb.
Ez minden téren boldoggá tenne és más nem is számítana már !
Kellemes és boldog karácsonyt Mindenkinek ! :)
49F
Jövő karácsonykor már szeretném férjemnek szólítani a páromat. Jövőre szeretnénk (külföldön) összeházasodni. :)
28-32f m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!