Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Olyan van, hogy valaki szimpi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan van, hogy valaki szimpi, külsőre bejön, de nem több?

Figyelt kérdés

Járni szeretne velem a másik fél, szerelmes kezd lenni.

Én nem vagyok szerelmes, ezt leszámítva viszont jóbarát, szexuális is maximálisan ott van.

Csak nincs meg a szerelmes szikra.

2020. dec. 30. 00:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
MIVAAAAN?
2020. dec. 30. 00:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen

De egy idő után vette a lapot, és kihátrált

2020. dec. 30. 00:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
De akkor minek fekszel le vele? Bár ő is hülye, hogy belemegy így. Nem értem én ezt.
2020. dec. 30. 00:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Van. Csak szexet akarsz tőle, de nem vagy szerelmes. Hát én az ő érdekében is inkább azt tanácsolom, hogy ha tényleg nem érzed hogy te viszont tudnád szeretni, akkor inkább le se feküdj vele.
2020. dec. 30. 04:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek.
2020. dec. 30. 05:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem nem egyszerre lobban fel mindkét félben. És nem is egyszerre alszik ki.

Viszont tipikus meleg hozzáállás, hogy nincs szikra, meg kémia, amire mindenki hivatkozik, de a szex az persze fontos.

Na itt kezdődik,illetve kezdődne az értelem, hogy nem az ösztöneim vezetnek. És más érzéseivel sem szórakozunk, főleg feleslegesen.

Nincs is jobb mint más lelkét, érzéseit összetörni, persze a szex ki nem maradhat. Gratula ezerrel !

2020. dec. 30. 06:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Te barátság extrákkal ként kezeled ezt. Ezzel nincs gond, ez egy jó dolog addig, amíg ki nem alakul valamelyik félben gyengéd érzelem. Ez itt megtörtént.

Te azt hiszed hogy jó barátként van melletted, de valójában nem. Ő most próbál a kedvedben járni, veled lenni, meghódítani, hiszen szerelmes beléd, és ez így nem baráti szinten mozog az ő részéről, míg a tiédről igen. Ez idővel alapvetően szex mentesen is megölné a kapcsolatot, de itt szex is van. Mind a ketten örülök annak amikor szexeltek, élvezitek is, de ő mivel szerelmes beléd az élvezet mellett minden egyes alkalommal egy egy lelki késdöfést is érez amikor vége van. Ez hosszú távon nem lesz jó sem neki, sem neked.

Ezt onnan tudom hogy voltam ugyanabban a helyzetben mint a szerelmes haverod, és abban a helyzetben is már mint te. Itt most jelen esetben neked kell okosnak lenned, és nem beleragasztani őt ebbe a helyzetbe és minden elváláskor fájdalmat okozni neki. Mert bár ő nem valószínű hogy beismerné neked, de nem kellemes érzés ez, és ez lelkileg képes felőrölni az embert. Ez a viszonzatlan szerelem és rohadt jó amíg dugtok, de utána piszkosul tud fájni hogy valójában neked ez csak szex.

Szóval legyél okos, és szakítsd meg vele a kapcsolatot, de kíméletesen.

Ha rendszeres szexet keresel, akkor keress egy olyan partnert aki állandó szexpartnered lehet, de próbáld meg nem továbbvinni a dolgot. Ne csinálj vele közös programokat stb. Próbáld meg kikerülni a barátság részt, mert a barátság extrákkal a filmekkel ellentétben a valóságban rosszul szokott végződni valamelyik fél esetében.

2020. dec. 30. 06:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A 7-es válaszoló hihetetlen értelmesen, empatikusan leírta azt, amit minden melegnek el kellene olvasni és akkor talán kevesebb lelki törés és keserűség lenne a lelkekben.

Sajnos, bármilyen szívhez szóló és megfontolandó a tanácsa,de a melegeket nem szív, vagy IQ vezérli.

Ismeretlen is nagyon sajnálom azt a srácot aki kezd szerelmes lenni.

2020. dec. 30. 06:47
 9/11 anonim ***** válasza:
98%
7-eséhez nincs hozzáfűzni valóm. Jól megírta a szitut. A többi rajtad áll kérdező hogy mit csinálsz.
2020. dec. 30. 07:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
El van már ez rontva, de mivel nem ismerem az előzményt, hogyan keveredtetek össze, mi volt megbeszélve, ami idáig "fajult", így én nem hátékázom rád a teljes felelősséget ezzel kapcsolatban. De valóban, ha elzárkózol az érzésektől és esélytelen, hogy ugyanazt tudd nyújtani neki lelkileg is, mint amit ő ad, akkor be kéne fejezni a kihasználást. Szar lesz neki, de kevésbé lesz szar, mintha hagyod, hogy visszavonhatatlanul beléd zúgjon. Ez a része viszont fullra a te felelősséged már.
2020. dec. 30. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!