Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Grindr-ön a távolságérzékelő mennyire megbízható?
Ha valaki 2620 feet-re van, az tényleg ott van. (PL lakik)
És ha beszélgetésközben mozog 100 feet-et, az csak újra-kalibrálódott, vagy tényleg kiment mondjuk a szomszéd utcába?
Hát igen, sejtettem, hogy légvonal.
De mennyire pontosan?
KB 50m pontossággal
Családi házas környezetben
Ki lehet totózni.
De emeletes házaknál, társasháznál nem.
Ahogy a #4 is mondta, kb 50 méter a megbízhatósága az átlag telefonos GPS-nek. Legrosszabb esetben így 100 métert téved a rendszer légvonalban normál működés mellett, de már erre is rendkívü kicsi az esély.
Furcsa anomáliák azért előfordulhatnak. Engem régebben rednszeresen berakott a tinder Szegedről Debrecen közepére néhány órára vagy napra. Mindig pontosan ugyanoda rakott le a belvárosban. A mai napig nem tudom, hogy mi lehet a magyarázat.
6: nem lehet vele csalni, gps alapú, te nem tudsz megadni lakhelyt
7: néha a telefon azt mutatja hogy a szomszéd városban vagyok, de írt már messzebbi helyet is. elvileg befolyásolja hogy melyik toronyhoz kapcsolódik a telefon. ez lehet a magyarázat az anomáliákra. legalább is szerintem, de hátha lesz vki aki tudja és leírja hogy igaz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!