Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt a legfurább, durvább,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legfurább, durvább, elmebetegebb üzenet, amit társkeresőn kaptál?

Figyelt kérdés
Gyűjtöm a legdurvább, legbetegebb, legtahóbb szövegeket, amit csak társkeresőn lehet kapni meleg férfiaktól.

2020. dec. 29. 11:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
27%
engem izgat, ha ilyen hozzászólásokat, üzenetek kapok
2020. dec. 29. 12:17
 12/28 anonim ***** válasza:
87%
Annyira nem volt sem durva sem különleges. Egy idős fazon küldött egy farokfotót. Utána leírta, hogy annyiszor kéne leszopnom, hogy sose kelljen önkielégítést végeznie, szóval minden nap. Amikor nem reagáltam rá, akkor megint írta ugyan ezt, és azt, hogy úgy is megtalál. Inkább töröltem magam.
2020. dec. 29. 12:23
 13/28 anonim ***** válasza:
94%
"Rohadt kis köcsög, megvannak a képeid, felteszlek Rómeóra, kiírom hogy HIV pozitv vagy és kiderítem ki vagy, hol laksz, s zaklatni foglak a következő évben. Készülj fel"- legalábbis valami hasonló volt, de a jó hozzáállásommal lecsillapítottam a srácot, nagyon megbánta hogy ezt írta, ellpattatnt az agya mert magányos és tetszettem neki.
2020. dec. 29. 12:28
 14/28 anonim ***** válasza:
96%
Szó szerint már nincs meg, de volt egy olasz csávó, aki azt írta nekem, hogy 200 eurót adna, ha megdughatna.. Én meg elküldtem πcsába azzal, hogy nem vagyok senkinek a rīb@nca és nincs szükségem az alamizsnájára. Egyébként meg meg aktív vagyok..
2020. dec. 29. 12:44
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem a szerelem első látásra, holott még nem is találkoztunk és képet se látott, valami 50es faszi volt. tiszta gáz volt, gyerekes:D
2020. dec. 29. 12:51
 16/28 anonim ***** válasza:
80%

Sokan vannak akik direkt csinálnak ilyeneket amit felsoroltatok

Szórakoznak és nagyokat röhögnek a reakciótokon.

Nekem volt aki az szerette volna, hogy egy nagy kutya dugja meg, tovább kell lépni és nem foglalkozni velük.

Aki e miatt feladja a keresés, az se normális.

2020. dec. 29. 13:44
 17/28 anonim ***** válasza:
89%
nekem egy: szia elfenekelhetlek üzi volt. annyira nem nagy kunszt.de hirtelen nem tudtam volna hova tenni
2020. dec. 29. 14:36
 18/28 anonim ***** válasza:
87%

Valahonnan meg lett neki a címem, és azt mondta, elküldi apámnak a chatelésünket kinyomtatva

De amúgy írtak már rám azzal is, hogy vágjam le a farkukat

2020. dec. 29. 16:47
 19/28 anonim ***** válasza:
95%

Több is volt :

- az egyik, egy 22 éves srác azonnal,még találkozás sem történt,de már hozzám akart költözni

- egy 35 éves azt akarta, hogy az első randin előttem téphesse össze az exe leveleit,fotóit én pedig vizeljem le

- egy magát 35 évesnek kiadó férfi a találkozón kb 62-nek látszott, mackónadrágban és szandál zokni kombóban jött el

- egy 36 éves az első randin,miután kb 3 órán át jól elbeszélgettem vele,séta közben, elköszönésnél úgy gyomorszájon vágott ,hogy levegőt sem kaptam, majd elfutott

- egy 30-as férfit, az első sétán egy kocsiból szólította le a felesége és kérte, hogy ma hozza el a gyerekeket az oviból.

Mindegyik komoly, tartós kapcsolatot keresett ....

2020. dec. 29. 17:38
 20/28 anonim ***** válasza:
85%

Leveleztem egy sráccal vagy két hónapig változó intenzitással (értsd: volt amikor naponta váltottunk üzenetet, volt amikor hetente).

Eljött a találkozó napja, és nem tudom addig miért nem jutott eszembe, de írtam neki, hogy én óvszer nélkül nem szexelek senkivel. Addig tök normálisan és értelmesen beszélő ember stílust váltott, és elkezdett olyanokat irkálni, hogy ez hülyeség. Ez olyan, mintha mosógéppel kimosnám a ruhám, majd utána a mocskos patakban átmosnám. Akkor közöltem vele, hogy nem értem a problémáját, hiszen elsősorban én vagyok az aktív, nekem kell felhúzni. Akkor letiltottam, de érdekes módon másnap reggel várt tőle egy üzenet arról a profilról, amit letiltottam a következő üzenettel:

-Nem értem mi bajod a koton nélküli b*szással. Ha anyád nem b*szott volna koton nélkül most nem léteznél.

2020. dec. 29. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!