Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vajon akarta vagy csak megtett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon akarta vagy csak megtette mert úgy érezte ezt kellett?

Figyelt kérdés
Még anno 15 évesen egy táborban volt egy srác aki naponta leszopott. Azonban nem tudom tényleg akarta-e vagy csak akkora nyomást helyeztem rá és ezért tette meg minden alkalommal. 2 ágyas szobák voltak. Ő 16 volt és kis csendes, mondhatni nyomi srác. Amúgy ennek ellenére tök nagy farokkal. 20 cm tuti volt neki. Szóval a lényeg, hogy a 2 hetes tábor 3. napjától naponta szexeltem vele. Azon gondolkoztam, hogy vajon ő akarta? Sajna a facebookon nem találtam meg, hogy rákérdezzek, hogy élvezte-e. Meleg lett-e? Ilyesmiken törtem a fejem. Persze akkoriban csak az izgatott, hogy szóltam neki, hogy most és ő jött és megtette. Nem voltam amúgy erősebb nála, meg semmi ilyesmi. Egyszerűen csak szóba hoztam hogy ő szokta-e verni. Aztán szépen eljutottunk oda hogy elővettük. Ekkor láttam, hogy az övé rohadt nagy. Aztán jött hogy ki szexelt már, stb. Majd mondtam hogy mi lenne ha megfognánk egymásnak. Aztán pedig oda jutottunk hogy szopjon le. Végül minden nap ezt kértem tőle. Szóltam, hogy most benne van-e és jött. Néha ebéd után, néha este néha reggel. Sőt volt olyan nap, hogy 2x. Viszont azért gondolkoztam el pl azon, hogy élvezte-e mert sose állt neki közbe.
2020. dec. 26. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Sok a poresz te aberrált kocsog.
2020. dec. 26. 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem volt kényszer akkor akarta. Max nem pont így. Én gimiben jöttem rá, hogy mi a pálya. Aztán megismertem a közeli faluban egy idősebb srácot. Nem szeretek és akkor se szerettem szopni. De a közelbe más nem volt és amúgy is volt helye, kocsija, stb. Így minden alkalommal leszoptam. Cserébe ő is. Nem szerettem csinálni de mivel akartam, hogy szopjon így megtettem. Pedig nem is jött be a srác. Bizonyára utólag máshogy látom a dolgot, de akkor elfogadtam, hogy ez így megy. Szerintem ne rágódj ezen. Én 2,5 évig voltam ezzel a pasival. Aztán közbe megismertem mást és akkor minden más lett. Addig viszont heti 1-2x taliztam a sráccal. Ma már hasonlóval se kezdenék. Igaz ma már szopni se szoktam :D
2020. dec. 26. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Ekkora egy kamu sztorit.
2020. dec. 26. 13:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Kamu? Miért is? Azért mert nektek nem volt ilyen? Vagy mert ti nem tettétek volna meg? Vagy miért? A kérdés amúgy tök másról szól. Azért írtam le mi történt, hogy érthető legyen a kérdés. Erre beszólogattok. Ha nem tetszik lehet tovább görgetni. De ez tök felesleges, hogy beszólogatni jöttök.

A második kommentelőnek köszönöm a válasz!

Boldog Karácsonyt!

2020. dec. 26. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Kamu szagú, de ha nem, akkor akarta vagy ő ilyen alázatos, szolga szerepet kedvelő srác.
2020. dec. 26. 13:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves, hogy kétségbe vonsz. Rád is írtam. Kíváncsi vagyok válaszolsz-e vagy csak név nélkül mondod a magadét, mert ez a szórakozásod. A kérdésre továbbra is várom az ÉRTELMES válaszokat.
2020. dec. 26. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:
92%

Nem gondolom, hogy a nyomás (ráhatás) miatt, inkább a bevágódás lehetősége, ami elsőre eszembe jut. Bár ehhez már tényleg nyominak kell lenni. Azon ne töprengj, hogy élvezte-e, vagy meleg volt-e akkor, bizonyos mértékben is-is. Egy full heteróval erőszak nélkül ezt nem tudod elkövetni, akkor is minimum széthányja az agyát, aztán hanyatt-homlok menekül.

Ha meleg is lett később, legfeljebb ennyi hatásod volt a jövőjére, hogy egy látens meleg srácban könnyebben tudatosult a(z egyébként addig elnyomott) homoszexuális hajlam. Nem mondom, hogy meg kéne köszönnie neked, de sokak évekig keserítik meg a saját életüket, ne meg másokét az ilyen látencia miatt.

2020. dec. 26. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!